Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Danciulescu: "Nu cred ca ne avantajeaza un un meci egal cu Besiktas"

Fotbalistul formatiei Dinamo Ionel Danciulescu a declarat, marti, inainte de a intra in cantonament pentru meciul de debut in Cupa UEFA, ca echipa antrenata de Mircea Rednic nu ar fi avantajata de un rezultat de egaliate in partida cu Besiktas.
"Momentul adevarului a inceput pentru Dinamo din prima etapa de campionat si nu acum. S-a creat falsa impresie ca Dinamo este deja cistigatoarea campionatului, dar mai sint 21 de etape. Am demonstrat pina acum ca sintem o echipa buna, dar joi ne asteapta un meci greu, pe care vrem sa-l cistigam, pentru a incepe cu dreptul in Cupa UEFA. Ne dorim foarte mult sa mergem mai departe de aceasta grupa foarte puternica in care am picat. Nu vom lua in calcul un rezultat de egalitate in meciul de joi, pentru ca nu cred ca ne avantajeaza", a declarat Ionel Danciulescu.
Pentru atacantul dinamovist, nici faptul ca Besiktas trece printr-o perioada de framintari interne, din cauza unor rezultate slabe in campionat, nu este un avantaj. "Nici un meci nu seamana cu altul. Besiktas ramine o echipa puternica, cu jucatori buni, artagosi. sintem constienti de ceea ce ne asteapta", a spus Danciulescu.
"Avem nevoie de suportul spectatorilor, sper sa nu ploua si suporterii sa umple stadionul joi seara", a adaugat atacantul.
Catalin Munteanu, coechipierul lui Danciulescu, a afirmat ca spera ca Dinamo sa realizeze un meci foarte bun cu Besiktas si sa-l "sperie" din nou pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir. "Dinamo a mers intotdeauna la victorie, indiferent de competitie. Asa se va intimpla si joi, cind speram sa-l speriem din nou pe Dumitru Dragomir cu jocul nostru, nu numai in campionat", a declarat Catalin Munteanu.
El considera ca echipa sa este avantajata de program, prin faptul ca nu va evolua pe terenul echipei Besiktas, unde ar fi fost intimpinata de atmosfera ostila creata de suporterii turci.
Fotbalistii dinamovisti au intrat, marti, in cantonament la Saftica, pentru a pregati meciul de cu Besiktas Istanbul, care se va disputa joi, de la ora 20.30, pe Stadionul Dinamo.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii