Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dan Păun visează cai verzi, adică ecologişti, pe pereţi

 Ascultându-l pe Dan Păun, care a susţinut o conferinţă de presă pentru a-şi anunţa intenţiile, constaţi că fostul ecologist are o foame ceva de speriat. Păun simte că trece viaţa pe lângă el, că nu mai are prea multe mandate de trăit în CLM, aşa că s-a decis să ia funcţiile la mână, să vadă care i se potriveşte mai bine. Şi ce credeţi? După ce le-a probat pe toate, s-a oprit la cea de vice. Modest Păun ăsta, nu? Nu a pus nici măcar două paie cruce în mandatul de consilier local, dar vrea mai sus, exact ca găina care se cocoaţă în vârful grămezii. 

Dar poate că Dan Păun are dreptate să viseze la postul de viceprimar. Ce şi-o fi zis Păun, uitându-se cu jind la Doiniţa Ciocan şi Alexandru Dănăilă? Uite-aşa o funcţie îmi trebuie mie, unde leafa e mare şi răspunderea mică. Şi ar avea perfectă dreptate Dan Păun să gândească aşa, căci ca viceprimar, în afară de hemoroizi de la atâta stat pe scaun, nu cred că faci altceva. Bine, trebuie cumva să te faci că lucrezi, să mai apari cu poză în ziare, să îi convingi pe cetăţeni că tu te speteşti cu munca. Însă, în general, trebuie doar să ai o răbdare de fier, să aştepţi relaxat să treacă timpul până la următorul salariu.
Nu vreau să îi stric bucuria lui Dan Păun, dar sunt convins că el nu va ajunge viceprimar. Probabil că ALDE Păun şi-a făcut un calcul politic, pe marginea alianţelor care se pot face între partide, în funcţie de rezultatul în alegeri. Dar chiar dacă, să zicem, PSD Brăila se va alia cu ALDE, tot nu îl văd pe Dan Păun viceprimar. Şi asta pentru că dacă ALDE intră într-o combinaţie câştigătoare după alegeri, postul de viceprimar va fi ocupat de cine trebuie, nu de un insipid ca Păun.

 
Categorie articol: 

Comentarii