Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a remizat, 2-2, la ACS Poli Timișoara

* formația brăileană a fost condusă cu 2-0  în minutul 62 * portarul Curileac a gafat de două ori, iar Bertrand și Vitan au marcat de două ori  în doar trei minute și au restabilit egalitatea

 

Partida de la Timișoara dintre ACS Poli și Dacia Unirea a fost una anostă, firesc pe undeva, ținând cont de faptul că la ora jocului erau plus 32 de grade la umbră. Gazdele au reușit să marcheze de două ori până  în minutul 62, brăilenii au profitat de gafele portarului Curileac și au obținut primul puct în acest nou sezon competițional.

Prima ocazie a partidei s-a derulat  în minutul 10 și a aparținut echipei brăilene, Andrei Pleșa a reluat mingea, cu capul, la rădăcina barei, dar  Curileac s-a  întins și a respins-o  în lateral, a intevenit Mădălin Calu însă jucătorul brăilean se afla în ofsaid. Replica timișorenilor a venit patru minute mai t ârziu, când Popovici a centrat  în fața porții, iar Drăghici a trimis mingea razant cu transversala.

Timișorenii au controlat jocul, preferând să atace  în flancul stâng al apărării brăilene, acolo unde Hîmpea era veriga slabă iar  în minutul 35 gazdele au primit lovitură de la 11 metri, după ce jucătorul menționat a jucat mingea cu mâna  în careu,după cum a considerat centralul Andrei Nagy.  Octavian Drăghici a șutat  în dreapta lui Avram, mingea a lovit bara și a poposit  în plasă.

Trei minute mai târziu, după un contraatac al oaspeților, mingea șutată de Maxin a fost deviată de Dumbravă  în corner, apoi Calu a centrat  în fața porții, iar Bertrand a șutat peste transversală.

Repriza a doua a început sub cele mai bune auspicii pentru Poli Timișoara care s-a distanțat la 2-0  în minutul 62. Popovici a c âștigat un duel cu Hîmpea, i-a pasat  în zonă centrală a lui Cosmin Bârnoi, iar acesta a șutat  în stânga lui Avram, portarul brăilean fiind prins pe picior greșit la această fază.

Poli a continuat să domine, dar două contraatacuri ale oaspeților,  într-un interval de doar trei minute, au făcut ca tabela să arate din nou egalitatea. După o deviere a lui Vitan,  în minutul 66 Bertrand a redus din diferență, iar  în minutul 69, după o gafă impardonabilă a portarului Curileac, Raul Vitan a restabilit egalitatea, 2-2.

Putea fi 3-2 pentru timișoreni  în minutul 71  însă Drăghici a șutat din lovitură liberă,  în plasa laterală.

P ână la finalul partidei s-a jucat pe contre dar niciuna dintre combatante nu a mai reușit să marcheze, iar partida s-a incheiat nedecis.

 

Dacia Unirea: Avram – Niță, Hamza, Merville, Hîmpea (min. 72: Stănescu) – Lu, Pleșa – Maxin, M. Calu (min. 59: Coteț), Vitan - Bertrand.
Categorie articol: 

Comentarii