Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a pierdut ultimul meci de pe teren propriu din Liga a II-a

• formaţia brăileană a fost învinsă cu 2-0 de SSC Farul Constanţa • jucătorii lui Florentin Petre au fost aplaudaţi de spectatorii din tribune

 

Dacia Unirea a încercat să facă o figură frumoasă sâmbăta trecută la ultimul meci de pe teren propriu, din Liga a II-a, iar eforturile jucătorilor pregătiţi de Florentin Petre au fost răsplătite de cei aproximativ 300 de spectatori prezenţi în tribune.

Prima repriză a fost una în care practic fotbalul a lipsit total. Au fost câteva tentative de şuturi spre poartă însă niciunul nu fost cu adevărat periculos. Păun (min. 4) şi-a încercat şansa de la distanţă, replica gazdelor a venit în minutul 16, dar Jallow a şutat prea slab ca să-l învingă pe Avram. Fotescu (min. 39) a avut o ocazie de gol dar a fost blocat de Coteţ.

La două minute de la reluare, SSC Farul a deschis scorul, după ce  Georgian Păun a şutat de la marginea careului mare, Moldoveanu a scos mingea din vinclu dar a degajat-o imprecis până la Nicolae Moise, care, de la 12 metri, a trimis-o la rădăcina barei colţului scurt, min. 47: 1-0, pentru SSC Farul Constanţa. Moroianu l-a blocat pe Păun în minutul 53, iar la faza următoare Avram a reuşit, în extremis, să prindă pe linia porţii mingea şutată de Diakite.

Formaţia vizitatoare a continuat să atace şi, în minutul 57, Păun a trimis mingea pe lângă poartă.

Ciucureanu a reuşit să marcheze în minutul 72 însă golul a fost anulat de arbitrul de centru pentru că jucătorul Daciei Unirea se afla în ofsaid în momentul în care a primit mingea. Echipa brăileană a mai avut o şansă de a egala în minutul 76, când Jallow a scăpat spre poarta adversă, dar mingea a fost deviată de un smoc de iarbă şi Avram, atent, a reţinut-o. Moise (min.77) de la oaspeţi şi Diakite (min. 82), de la formaţia brăileană şi-au mai trecut numele pe lista ratărilor în finalul partidei.

SSC Farul Constanţa a mai înscris o dată, în minutul 84, prin Georgian Păun şi partida era jucată.

În penultimul minut de joc al părţii secunde, după o pasă a lui Ciucureanu, Jallow putea reduce din difenţă însă atacantul ogazdelor a fost blocat de Ehmann şi partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor.

 

Dacia Unirea: Moldoveanu – Coteţ, Diakite, Moroianu, Van den Driest – Robu (min. 85: Sava), Căruţă, Konyeha (min. 62: Subţirică), Mihalcea (min. 69: Băcanu), Ciucureanu -Jallow.

SSC Farul: R. Avram – Şandru (min. 71: Zamfir), Antoche, Ehmann, Săbăngeanu (min. 77: Pacionel) – Fotescu (min. 58: Gomes), Celestino, Rosado, Miranda – Moise, Păun.
Categorie articol: 

Comentarii