Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a pierdut cu 6-1 la Universitatea Cluj

• brăilenii au avut o evoluţie bună în prima repriză • clujenii s-au dezlănţuit după pauză şi au înscris de cinci ori • Calu a ratat un penalty în repriza a doua, iar Bebey a fost un abonat al ratărilor

 

Formaţia brăileană a pierdut cu 6-1 la Universitatea Cluj însă scorul putea fi mult mai strâns dacă jucătorii pregătiţi de Florentin Petre nu ar fi ratat ocazii mari. Mădălin Calu a irosit o lovitură de la 11 metri, iar Bebey a ratat din toate poziţiile.

Gazdele au deschis repede scorul, în minutul 11, după o acţiune pe stânga, Marius Coman a întors mingea la Dorin Goga care a şutat în dreapta lui Avram, la colţul scurt. Putea fi 2-0 pentru clujeni dar Avram a pus un picior salvator în minutul 23 la şutul lui Ursu. În minutul 30, Dacia Unirea putea egala numai că după o centrare foarte bună a chinezului Lu  Yeufeng, Bebey a trimis mingea peste poartă. Până la pauză s-a jucat pe contre, dar nu s-a mai consemnat nicio ocazie clară de gol.

La trei minute de la reluare, Hâmpea a şutat la poartă, Dur Bozoancă a reţinut mingea, a trimis-o spre Ursu, care, după o acţiune personală a dublat avantajul gazdelor. Clujenii au continuat să atace şi în minutul 53 Marius Coman  a marcat pentru 3-0. Echipa brăileană a replicat prin două şuturi de la distanţă ale lui Bebey şi Lu Yefeng apoi a reuşit să obţină un penalty după un henţ făcut de Coman în propriul careu. Mădălin Calu a şutat slab, portarul gazdelor a respins în lateral până la Bebey care nu a găsit ţinta. Ciucureanu (min 62) a fost şi el la un pas de gol dar fost blocat de portar. Universitatea a reluat acţiunile de atac şi în minutul 73 a marcat al patrulea gol prin Coman. Dur Bozoancă a avut două intervenţii foarte bune în minutul 78 la şuturile lui Bebey şi Van der Driest. Iar la faza imediat următoare Ursu a marcat pentru 5-0.

Cu patru minute înainte de finalul partied, Van der Driest înscris golul de onoare al brăilenilor. Scorul final al partidei, 6-1 pentru echipa clujeană a fost stabilit de Greu în minutul 87.

Cu doar 4 puncte acumulate după 12 etape, Dacia Unirea rămâne pe ultimul loc în clasamentul Ligii a II-a.

 

Dacia Unirea: Avram – Niţă, Merville (min. 46: Hâmpea), Pleşa, Manu – M. Calu (min. 60: Mucuţă),  Lu Yeufeng - Maxin,  Vitan, Ciucureanu (min. 75: Van der Driest) – Bebey.

Universitatea Cluj: Dur Bozoancă – Căpuşă (min. 82: Hordouan), Abrudan, Cordoş, Berci – Florescu, Goga, Giurgiu – Gavra, Coman (min. 76: Greu), Ursu (min. 80: Coman)
Categorie articol: 

Comentarii