Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a pierdut cu 2-0, pe mâna arbitrilor, la Mioveni

brăilenilor nu li s-a acordat un penalty la un fault asupra lui Frunză • în schimb, gazdele au primit cadou un gol, din ofsaid • “Am fost faultat clar în careu, dar centralul nu a văzut”, a spus Frunză la finalul partidei

 

Formaţia brăileană nu a făcut un joc rău la Mioveni, însă rezultatul nu reflectă acest lucru, iar formaţia pregătită de Alin Pânzaru a coborât pe locul al 13-lea în clasament. Meciul a fost echilibrat. Brăilenii au închis toate căile de acces spre propria poartă, însă a venit gafa din defensivă iar Tirică a pătruns în careu şi a trimis mingea la colţul lung pentru 1-0. Egalitatea s-ar fi putut restabili la pătrunderea lui Sorin Frunză, însă centralul Ovidiu Mazilu nu a văzut infracţiunea şi a lăsat jocul să continue. În schimb, centralul din Satu Mare a validat un gol din ofsaid în minutul 77 pentru formaţia gazdă, un gol pe care l-a marcat Năstăsie, iar CS Mioveni s-a impus cu 2-0, un rezultat care nu reflectă realitatea.

Am fost faultat clar în careu dar centralul nu a văzut. Un adversar m-a lovit în picior de s-a auzit până în tribună , arbitrul în schimb nu a sesizat acest lucru”, a spus imediat după meci Sorin Frunză.

După un astfel de meci rămâi cu un gust amar, noi am avut posesia, ne-am creat ocazii, dar am plecat de la Mioveni fără puncte. Golul de 2-0 s-a marcat dintr-o mare poziţie de ofsaid, toată lumea a văzut acest lucru nu şi arbitrii din teren. Frunză a fost faultat şi nu ni s-a acordat pemalty, Olenic şi Puşcaşu s-au jucat cu ocaziile, aşa a fost să fie trebuie să ne concentrăm acum pentru meciul de pe teren propriu cu FC Braşov”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru.

 

Dacia Unirea: Gârlea – Niţă, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Petean (min. 65: Puşcaşu) – Roşu, Adăscăliţei (min. 46: Frunză), Olenic, Neagu – Muscă (min. 80: Roşoagă).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii