Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a pierdut «duelul» cu Gloria la ultima fază a amicalului

Brăilenii au suferit primul eşec din perioada pregătirilor, 1-2, în deplasarea de la Gloria Buzău. În prima repriză, Dacia Unirea a jucat de la egal la egal cu adversara sa, ba mai mult, a avut destule momente în care a controlat ostilităţile în teren. Însă primii care au marcat au fost buzoienii. Popescu i-a pasat în careu lui Clement Pălimaru, iar vârful de atac al gazdelor a deschis scorul. Nini Popescu şi Pălimaru de la Gloria, Muscă şi Moise de la Dacia Unirea şi-au trecut apoi numele pe lista ratărilor. Egalitatea s-a restabilit cu două minute înainte de finalul primei reprize. Brăilenii au beneficiat de un corner, Necoară a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Laurenţiu Ivan, portarul gazdelor, Stoicescu nu a avut replică, iar scorul a devenit 1-1.
Repriza a doua s-a jucat pe o căldură înăbuşitoare, iar jocul a avut de suferit. Ocaziile de poartă au fost foarte rare. Gicu Iordache şi-a încercat şansa cu un şut de la 17 metri, însă mingea a ocolit spaţiul porţii, Stângaciu nu a reuşit nici el să marcheze dintr-o poziţie destul de bună, iar partida se îndrepta către un rezultat de egalitate.
La ultima fază a amicalului din Crâng, Pălimaru a trimis mingea sub transversală şi a tranşat astfel jocul în favoarea buzoienilor.
Gloria Buzău: Stoicescu - Chivu, Ghinea, Vlaicu, Ghiţă - Marcu, Iordache, Popescu, Burlacu - Danciu, Pălimaru. Au mai evoluat Dăniţă, Marin, Sârbu, Ghiviziu, Koprindzshiyski, Dimian, Voicu, Ioniţă.
Antrenor: Viorel Ion
Dacia Unirea: Mitrea (min. 62: Leu) - Niţă (min. 80: Vârlan), Ivan, Ghiocel, Stănciulescu - Puşcaşu (min. 62: Istrate), Olenic (min. 46: Dima), Moise (min. 64: G. Iordache), Necoară (min. 74: Stângaciu) - Onofraş (min. 46: Iosofache), Muscă (min. 78: P. Ioan).
Antrenor: Alin Pânzaru

 
Categorie articol: 

Comentarii