Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea joacă astăzi la Axiopolis Sport Cernavodă

• meciul care contează pentru turul al patrulea al Cupei României începe la ora 16.30 • Florentin Petre are întreg lotul valid pentru acest meci

 

Astăzi, de la ora 16.30, în turul al patrulea al fazei naţionale a Cupei României la fotbal, Dacia Unirea va evolua la Axiopolis Sport Cernavodă, formaţie care în sezonul precedent a încheiat campionatul pe podiumul Seriei a II-a a Ligii a III-a, dar care în acest sezon se află pe poziţia a 11-a, cu doar 2 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Formaţia brăileană pleacă astăzi spre Cernavodă cu dorinţa de a accede în faza următoare a competiţiei.

După venirea lui Florentin Petre, Dacia Unirea a început să se exprime altfel în teren, să pună mai multe probleme adversarelor, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine în partida de la Baloteşti, una pe care brăilenii, potrivit raportului ocaziilor, trebuia să o câştige. Important este că au început să se lege relaţiile de joc, iar acest meci este binevenit, pentru că antrenorul formaţiei brăilene poate da credit şi jucătorilor care au evoluat mai puţin în Liga a II-a.

“Nu desconsiderăm competiţia, vrem să câştigăm şi să accedem în faza următoare. De altfel, Dacia Unirea a ajuns în ultimii ani în fazele superioare ale Cupei României şi vrem să păstrăm tradiţia. Eu nu sunt în Brăila, nu am discutat în această săptămână cu antrenorul, dar cred că acest meci va fi abordat la victorie. Pentru noi orice partidă oficială este benefică pentru omogenizarea lotului. Este posibil ca antrenorul să folosească şi jucătorii care au evoluat mai puţin, dar acest lucru nu ne schimbă obiectivul”, ne-a declarat Vasile Popa, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Daciei Unirea.
Categorie articol: 

Comentarii