Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea face planuri de viitor

• la o parte dintre jucători li se încheie contractele • conducerea clubului urmează să poarte discuţii cu toţi fotbaliştii pentru alcătuirea lotului pentru sezonul următor 

 

Pe 11 mai 2020, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a hotărât îngheţarea campionatului de fotbal rezervat Ligii a III-a, una dintre deciziile luate atunci fiind aceea că în sezonul competiţional 2019-2020 din acest eşalon fotbalistic nu a retrogradat nicio formaţie.

În aşteptarea unei decizii a FRF privind reînceprea pregătirilor în vederea campionatului 2020-2021, conducerea Daciei Unirea Brăila ne-a comunicat că antrenorul Florentin Petre va reveni la Brăila şi, împreună cu celelalte persoane cu drept de decizie din cadrul clubului de fotbal, va fi stabilită strategia pentru sezonul următor.

“La începutul lunii iunie se încheie contractele unora dintre jucători. Iniţial, noi am făcut completări la acestea. Exista opţiunea că perioada de contract se va prelungi până la încheierea sezonului 2019-2020. Dar cum sezonul a fost îngheţat, acestea nu mai au valoare. Într-o săptămână-două va trebui să vedem pe cine mai putem conta pentru campionatul următor. Noi ne-am dori să păstrăm toţi jucătorii şi chiar să mai aducem. Vom purta discuţii cu oficialităţile locale şi avem convingerea că vom fi sprijniţi financiar în continuare de Consiliul Judeţean. Trebuie să ştim pe ce buget vom conta şi ce va trebui să facem în continuare. În funcţie de buget ne vom stabili obiectivul pentru următorul campionat”, ne-a declarat Florentin Petre.
Categorie articol: 

Comentarii