Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea dispută trei meciuri în opt zile

jucătorii brăileni merg sâmbătă la Snagov pentru partida cu Metalul Reşiţa • miercurea viitoare Dacia Unirea joacă acasă cu CS Mioveni apoi se deplasează la FC Braşov

 

Pentru Dacia Unirea urmează o perioadă de opt zile în care trebuie să dispute trei partide. Jucătorii brăileni se antrenează pe Municipal până vineri, apoi la prânz vor deplasa la Snagov pentru partida de sâmbătă cu Metalul Reşiţa, acesta fiind un adversar accesibil pentru formaţia pregătită de Alin Pânzaru. Apoi urmează două partide cu echipe aflate în lupta pentru promovare. Miercurea viitoare Dacia Unirea va juca pe Municipal cu echipa care în acest moment se află pe locul al treilea, CS Mioveni, iar sâmbăta viitoare va evolua la FC Braşov, formaţie aflată pe poziţia a cincea. Trei partide din care Alin Pânzaru şi-ar dori să obţină maximum de puncte.

Dacă jucătorii îşi păstrează implicarea din ultimele partide putem realiza 9 puncte din aceste trei jocuri. Noi nu ducem o luptă directă pentru niciun obiectiv, important este să facem jocuri frumoase. Important pentru noi este faptul că nu avem probleme de lot de aceea consider că primul adversar, Metalul Reşiţa este unul accesibil şi că putem obţine victoria la Snagov. Apoi vom pregăti şi celelalte două partide”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru.

Până la finalul actualei ediţii de campionat mai sunt 9 etape, însă Dacia Unirea mai are de disputat doar 8 jocuri.
Categorie articol: 

Comentarii