Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a cistigat cu 3-0 amicalul sustinut, vineri, la Insuratei, cu lidera Diviziei D, Viitorul

Pentru ca etapa a doua a returului Diviziei B s-a aminat cu o saptamina, conducerea Daciei a perfectat o partida de verificare cu cea mai puternica formatie din judet, care detine si un teren foarte bun, unde sa se poata face intr-adevar un joc scoala util in vederea disputei de la Brasov.
Pentru ca ambii portari, Olteanu si Bodea, au avut ceva probleme de sanatate, la fel ca si un alt titular, Nicolae Ciocea, antrenorul Imilian Serbanica a trimis in teren urmatoarea formatie, Mitrea - Constantinescu, L. Ivan, Baldovin - Olenic, Hristian, Ochia, Dobre - Plesa - Ghioca, Ungureanu.
Prima repriza a fost echilibrata deoarece formatia gazda a reusit printr-o mobilizare exemplara sa practice un fotbal superior esalonului in care se afla.
La pauza totusi divizionara B avea un avantaj de un gol, gratie reusitei lui Olenic.
In partea a doua la Dacia au ramas in teren doar Mitrea si Olenic, ceilalti jucatori fiind schimbati pe rind de catre Pelin, Angheluta, Vasilache, Oprea, Bogos, Iliuta, Covaci, Stoian si Arsenie.
Normal ca acest lucru a facut ca Dacia sa conduca ostilitatile in teren si sa mai inscrie de doua ori prin Bogos si Vasilache.
"A fost un joc bun deoarece si gazdele au luptat cu mare ambitie. Aceasta repetitie a fost utila pentru noi dupa ce perioade bune ne-am antrenat numai pe suprafete mocirloase. Terenul din Insuratei fiind foarte bun pentru aceasta perioada am putut sa exersam tot felul de scheme de joc, fara a sta cu frica accidentarilor.
De luni vom intra in programul normal de pregatire si sper ca la ora partidei cu Forex sa avem intreg lotul valid si mobilizat pentru a obtine un rezultat bun la Brasov", declara Imilian Serbanica.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii