Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a câştigat la limită ultimul amical al verii

• formaţia pregătită de Florentin Petre s-a impus cu 3-2 în partida cu Viitorul Însurăţei • camerunezul Jean Essombe a realizat o “dublă” la debutul la Dacia Unirea

 

Formaţia pregătită de Florentin Petre, Dacia Unirea, cu patru noutăţi în lot, a câştigat sâmbăta trecută cu 3-2 amicalul susţinut la Viitorul Însurăţei, ultimul înaintea startului Ligii a III-a.

La formaţia din Liga a III-a au jucat pentru prima dată francezul Anis Libotte, fundaş dreapta, care a evoluat în ultima perioadă în Mexic, mijlocaşul stânga Jean Frederic, fotbalist născut pe 25 aprilie în Cote d’Ivoire, nigerianul  Abdul Fatai, fundaş stânga, fratele lui Kehinde Fatai de la Astra Giurgiu, atacantul camerunez Jean Essombe, născut pe 6 iulie 1992, care vine de la o formaţie de Liga a III-a din Polonia.

Dacia Unirea a deschis scorul prin Essombe, care a trimis mingea în poartă, cu capul, după un corner executat de Valentin Robu, dar la pauză scorul a fost egal, pentru că în minutul 26 Viorel Gheorghe a profitat de o neînţelegere a apărătorilor centrali şi a trimis mingea în poartă

Cristea şi din nou Essombe, după o fază fixă, au dus scorul la 3-1 pentru Dacia Unirea în repriza a doua. În finalul părţii secunde, Marius Moldoveanu a marcat pentru Viitorul Însurăţei, însă echipa din Liga a IV-a nu a mai avut puterea să egaleze.

În această săptămână, antrenorul Florentin Petre mai aşteaptă patru -cinci jucători, pentru că, în opinia sa, mai sunt încă posturi care necesită întăriri.

 

Dacia Unirea: G. Tudor – Anis Libotte, Moroianu, Sloată, Yunus Fatai, V. Robu, Băcanu, G. Ion, Frederic Bady, Cristea, Jean Claude Essombe. În repriza a doua au mai jucat Chirilă, Dobre, B. Graur.

Viitorul Însurăţei: D. Tudor – I. Roşu, M. Ion, V. Ion, Mucea – Ciobanu, Baicu, Dolea, Marius Moldoveanu – Başno, V. Gheorghe.  Au mai evoluat  G. Roşu, Sterian, I. Radu.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii