Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea aşteaptă scuze publice de la postul TV DigiSport

• conducerea clubului brăilean a emis un comunicat de presă către FRF, prin care protestează faţă de atitudinea deloc profesionistă a celor doi comentatori de la partida Chindia Târgovişte - Dacia Unirea Brăila 

 

Conducerea clubului Dacia Unirea, jucătorii şi staff-ul tehnic sunt revoltaţi de afirmaţiile făcute de cei doi comentatori ai postului DigiSport în timpul transmisiei TV a partidei Chindia Târgovişte - Dacia Unirea Brăila. Este vorba despre comentarii la adresa numelor unora dintre jucătorii pregătiţi de Florentin Petre, unele care nu-şi aveau rostul în timpul unui meci de fotbal din cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării.

Şefii Daciei Unirea au emis un comunicat de presă către Federaţia Română de Fotbal, prin care protestează în mod public faţă de atitudinea deloc profesionistă a celor doi comentatori TV.

În scrisoarea trimisă către preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, Consiliul Director al ACS Dacia Unirea Brăila roagă forul de la Bucureşti să înainteze protestul către DigiSport şi să-i anunţe că aşteaptă scuze publice.

Lipsă totală de profesionalism, de respect faţă de aceşti sportivi ai noştri care sunt nişte copii. Ce au simţit oare familiile lor când au auzit acele comentarii? Este lipsă de respect faţă de oraşul nostru. Astăzi (n.r. 8 aprilie) am trimis o scrisoare către FRF, iar forul de la Bucureşti trebuie să ia atitudine şi să le spună celor doi comentatori şi postului de televiziune că aşteptăm scuze publice”, ne-a declarat Vasile Popa, vicepreşedintele Consiliului Director al Daciei Unirea.   

 

Comunicatul emis de Asociaţia Club Sportiv “Dacia Unirea” Brăila

Către Federaţia Română de Fotbal,

În atentia domnului preşedinte Răzvan Burleanu

 

Având în vedere comentariul efectuat din studiourile de televiziune aparţinând postului Digi TV a partidei Chindia Târgoviste - Dacia Unirea Brăila din campionatul ligii a II-a, disputată în data de 05.04.2019, vă aducem la cunoştinţă şi vă rugăm să transmiteţi protestul nostru privind calitatea total neprofesională a prestaţiei comentatorilor partidei menţionate mai sus, comentatori care, încălcând orice cod de conduită deontologică, au găsit de cuviinţă să facă glume ieftine, afirmaţii de prost gust pe care le găsim numai la colţ de stradă, privind numele unor jucători ai echipei noastre sau privind nivelul de pregătire sportivă a unor componenţi ai lotului nostru, aceste comentarii ce nu îşi au locul în spaţiul public, mai ales din partea unei televiziuni care se respectă, afectând jucătorii şi îndeosebi familiie acestora.

În aşteptarea scuzelor publice din partea celor vinovaţi privind cele întamplate precizăm că, în ciuda dificultăţilor cunoscute pe care clubul nostru le întampină în toată această perioadă de timp, facem toate eforturile cu argumentele minime pe care le deţinem în acest moment să respectăm competiţia până la final, să respectăm contractul semnat de FRF în numele cluburilor de Liga a II-a cu televiziunile deţinătoare a drepturilor TV, dar în acelaşi tirnp aşteptăm, firesc în opinia noastră, acelaşi respect din partea tuturor partenerilor noştri.

 

Brăila, 08.04.2019

Consiliul Director al ACS Dacia Unirea Brăila
Categorie articol: 

Comentarii