Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea – Victoria Traian, 3-3

• un amical cu multe ocazii şi răsturnări de scor • Florentin Petre s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi şi aşteaptă întăriri în această săptămână

 

Amical cu multe goluri şi răsturnări de scor între Dacia Unirea şi Vctoria Traian. Echipa din Liga a IV-a a condus de două ori. Ciocan a deschis scorul însă echipa pregătită de Florentin Petre a restbilit egalitatea după golul marcat de Coteţ. Până la pauză, Victoria Traian, la care evidenţiaţii lui Florentin Petre au fost mijlocaşii centrali Costel Roşu şi Paul Ioan, şi-a creat mai multe ocazii de gol dar a mai înscris doar o singură dată, prin Ciocan.

În repriza a doua, Dacia Unirea a egalat prin Ciucureanu apoi a preluat conducerea cu 3-2, după reuşita lui Cheleş. Mureşanu a înscris pentru formaţia din Liga a IV-a şi amicalul s-a încheiat la egalitate, 3-3.

“Ţinând cont de faptul că a fost primul meci, într-o perioadă foarte grea, de acumulări fizice, pot spune că sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor de la Dacia Unirea. Noi nu ne-am antrenat până acum pe un teren normal, de aceea spun că a fost un test reuşit, în compania unei echipe bune, de la care am remarcat mijlocaşii centrali. Obiectivul nostru este să creştem juniorii din propria pepinieră şi ei au intrat în repriza a doua. Sunt copii la care visează Steaua şi Dinamo. Mai avem o săptămână de acumulări fizice. Sper ca la începutul săptămânii să vină şi jucătorii străini, 4-5 la număr, au şi ei nevoie de o perioadă de acomodare. Eu sper ca autorităţile locale să ne sprijine financiar, pentru că noi nu am renunţat la realizarea obiectivului: menţinerea în Liga a II-a”, ne-a declarat Florentin Petre.

 

Dacia Unirea: Moldoveanu – Niţă, Moroianu, A. Pleşa, Muşea – Coteţ, Sahru, Mihalcea, Robu – Cuibari, Ciucureanu. În repriza a doua au mai intrat Chirilă – Doraşcu, Băcanu, Anghel, Mardale, Dulă, Giani Niţă, Cheleş, Duţă, Băluţă, toţi juniori din propria pepinieră.

Victoria Traian: Tunea – Orăşanu, Baciu, Gheţu, Păduraru – P. Ioan, Roşu, A. Ion – Ciocan, Buzatu, Puia. În repriza a doua au mai jucat Dinu, Moroşanu, Tudorache, Frumuzeanu, Păvălache, Giol, Enache.
Categorie articol: 

Comentarii