Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea – Juventus Bucureşti, în şaisprezecimile Cupei României

• meciul va avea loc într-o singură manşă, iar dacă nu va fi programat în nocturnă, se va disputa la Brăila • această etapă se va derula în zilele de 24, 25 şi 26 octombrie • “Să vedem dacă jucăm şi dacă avem cu cine”, a declarat preşedintele Valentin Avramescu  

 

Ieri la FRF s-a alcătuit ţintarul meciurilor din şaisprezecimile Cupei României la fotbal, fază în care Dacia Unirea o va avea ca adversară pe Juventus Bucureşti, formaţie care activează în prima ligă. Partidele se vor disputa pe 24, 25, 26 octombrie, într-o sigură manşă, pe terenul echipei mai slab cotate.

Contactat telefonic imediat după tragerea la sorţi a meciurilor, preşedintele Consiliului de Administaţie al Daciai Unirea, Valentin Avramescu, a dat o declaraţie scurtă: “Să vedem dacă jucăm şi dacă avem cu cine. Avem o situaţie dificilă la club. Nu se impune să comentez mai mult referitor la acest subiect pentru că nu ştim dacă vom rezista până atunci sau nu în Liga a II-a”.

Calificarea în şaisprezecimile Cupei României a fost unul dintre obiectivele pe care formaţia brăileană şi l-a îndeplinit deja, cel de-al doilea, un loc în prima jumătate a clasamentului Ligii a II-a este, de asemenea, posibilă şi asta în condiţiile în care jucătorii pregătiţi de Alin Pânzaru nu au mai fost remuneraţi de 10 luni.

Jocurile din şaisprezecimi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Începând din acest sezon al Cupei României, a fost introdusă a patra schimbare de jucători. Aceasta se va realiza dacă un meci nu este decis în 90 de minute şi este nevoie de prelungiri. Însă a patra înlocuire este permisă numai dacă în cele 90 de minute s-au efectuat cele trei schimbări.

 

Programul meciurilor din şaisprezecimile Cupei României:

FC Botoşani - CFR Cluj

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - CS U Craiova

ASU Poli Timişoara - ACS Poli Timişoara

FC Argeş - CSM Poli Iaşi

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu

Sănătatea Cluj - FCSB

CSM Şcolar Reşiţa - Viitorul Constanţa

Aerostar Bacău - Dinamo

Dacia Unirea Brăila - Juventus Bucureşti

Petrolul Ploieşti - CS Mioveni

AFC Hermannstadt - FC Voluntari

Metaloglobus Bucureşti - Gaz Metan Mediaş

Unirea Slobozia - ASA Târgu Mureş

CS Afumaţi - UTA Arad

Academica Clinceni - Chindia Târgovişte

Universitatea Cluj - Ştiinţa Miroslava.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii