Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea învinsă la scor, 5-1, de Sporting Lieşti

• Valentin Robu a marcat golul echipei brăilene

 

Formaţia brăileană a pierdut la scor, 5-1, amicalul susţinut sâmbăta trecută la Sporting Lieşti, după un meci foarte slab făcut de tinerii fotbalişti pregătiţi de Florentin Petre. Lipsa de experienţă s-a făcut simţită, de asemenea faptul că jucătorii echipei brăilene, majoritatea de la Centrul de copii şi juniori ai clubului brăilean, nu sunt obişnuiţi să joace din 3 în 3 zile.

Amicalul de la Lieşti acesta a fost controlat cap coadă de Sporting, formaţie pentru care au înscris Ştefan Adamache 2 goluri, Nica, Dănăilă şi Bahnaşu.

La scorul de 3-0, imediat după pauza de hidratare din repriza a doua, Dacia Unirea a marcat din penalty prin Valentin Robu, după un fault în careu asupra lui Duţu.

În prima repriză formaţia brăileană a mai avut trei situaţii de poartă: Valentin Robu a şutat de la distanţă dar portarul gazdelor a reţinut mingea, apoi Moroianu, a reluat în două rânduri mingea, cu capul, spre poartă, însă nu a înscris.

 

Dacia Unirea: Tudor – Dobre, Moroianu, Sloată, G. Ion – V. Robu, Mihalcea, S. Robu, Sava – Băcanu, Cristea. În repriza a doua au mai jucat portarul Chirilă şi jucătorii de câmp, Dulă, Duţu şi Graur.
Categorie articol: 

Comentarii