Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, învinsă cu 2-0 pe Municipal de Chindia Târgovişte

formaţia brăileană şi-a creat ocazii clare, însă Roşu, Neagu şi Puşcaşu au ratat cu nonşalanţă • în urma acestui eşec, Dacia Unirea a coborât un loc în clasament

 

Formaţia brăileană a pierdut cu 2-0 în faţa celor de la Chindia Târgovişte la capătul unei partide viu disputate şi cu ocazii de ambele părţi. Dacia Unirea a avut perioade de dominare, însă a fost doar una sterilă, în timp ce echipa din Târgovişte a punctat de două ori, după tot atâtea greşeli individuale ale apărătorilor echipei gazdă.

Prima ocazie de gol a fost irosită de Roşu, care a reluat mingea, cu capul, pe lângă poarta apărată de Meilă. Replica ospeţilor a fost promptă, însă Mihai (min. 17) a trimis mingea peste poartă, Honciu (min. 20) a trimis-o în braţele lui Olaru, iar Ispas (min. 33) nu a găsit ţinta. Cu opt muinute înainte de finalul primei reprize, Moglan a şutat de la 14 m pe direcţia portarului şi, astfel, a irosit o uriaşă şansă de gol. La ultima fază a primei reprize, portarul oaspeţilor a ieşit eronat la minge, balonul a ajuns la Puşcaşu care a şutat de la distanţă, însă Dinu a intervenit salvator şi a evitat deschiderea scorului.

Repriza a doua s-a derulat după acelaşi scenariu, ambele formaţii au avut pe rând şanse de gol, însă doar oaspeţii au fost cei care au marcat. În debutul actului secund Costel Roşu şi Neagu şi-a trecut din nou numele pe lista ratărilor la gazde, iar Cherchel a şutat, dintr-o poziţie foarte bună, exact în braţele lui Olaru. Chindia Târgovişte a marcat primul gol în minutul 74, prin Liviu Mihai. Dacia Unirea a ripostat, însă fără succes, iar cum ocaziile se răzbună, în penultimul minut de joc, Stoica a înscris şi a stabilit scorul final, 2-0, pentru Chindia Târgovişte. În urma acestui eşec Dacia Unirea a coborât pe locul al 9-lea în clasament.

 

Dacia Unirea: Olaru – Niţă, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Roşoagă (min. 37: D. Oprea), Moglan (min. 88: P. Ioan), Olenic (min. 73: Iosofache), Neagu – Roşu, Puşcaşu.

Chindia Târgovişte: Meilă – Martac, C. Dinu, Ispas, Dumitraşcu – Pătru (min. 74: Pencea), Honciu (min. 89: Vătavu), L. Mihai, Stoica – Neguţ, Cherchez (min. 91: Parghel).
Categorie articol: 

Comentarii