Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a încheiat perioada precompetiţională cu o înfrângere

• formaţia lui Florentin Petre a fost învinsă cu 3-1 de Viitorul Ianca • “În acest moment, în lot sunt doar 10 jucători, restul sunt copii, mă aşteptam la un asemenea verdict”, a declarat Florentin Petre

 

Sâmbăta trecută, Dacia Unirea, fără trei titulari, Niţă, Prunescu şi Muşa, a susţinut ultima partidă de verificare din perioada precompetiţională, în deplasare la Plopu, în compania liderului Ligii a IV-a din judeţul Brăila, Viitorul Ianca. Un test pierdut fără drept de apel, 3-1, de echipa antrenată de Florentin Petre, cu doar o săptămână înainte de reluarea Ligii a II-a.

Dacia Unirea a mizat, în proporţie de 70%, pe juniori, astfel că meciul de la Plopu a fost la discreţia echipei din Ianca, formaţie cu trei noutăţi în lot, Marius Coman de la Sportul Chiscani, Andrei Popescu de la ACSC Cazasu şi Emmanuel Ndigwe, ultima dată la CS Făurei.

Viitorul a deschis scorul în minutul 17, când, după o acţiune personală, Ionuţ Matei a centrat la colţul scurt, iar Marius Coman a marcat cu capul în poarta apărată de  Rogers. La ultima fază a primei reprize, Marius Dima l-a driblat pe portar şi a dublat avantajul echipei din Liga a IV-a.

Viitorul Ianca a fost la cârma jocului şi în repriza a doua, dar a mai înscris doar o singură dată, prin Coman.

Pe finalul amicalulu,i Alexandru Sahru a marcat pentru Dacia Unirea şi partida s-a încheiat cu victoria cu 3-1 a echipei din Ianca.

“Am jucat cu copii, mă aşteptam la un asemenea verdict. Suntem într-o criză mare de efectiv, jucătorii pe care îi aşteptam şi care trebuiau să sosească în urmă cu o lună, încă nu şi-au făcut apariţia. Când vor veni nu ştim. În acest moment în lot sunt doar 10 jucători şi restul copii, dacă transferurile se vor concretiza peste 4-5 etape deja campionatul este compromis total pentru Dacia Unirea”, ne-a declarat Florentin Petre.

“Mă aşteptam ca măcar din punct de vedere fizic să fim dominaţi, noi suntem la 20% ca potenţial fizic, pentru că am început pregătirile de două săptămâni, iar Dacia Unirea mai are o săptămână până la reluarea Ligii a II-a. Am dominat partida cap coadă, iar scorul putea fi mult mai drastic raportat la numărul ocaziile pe care le-am avut”, a comentat Cosmin Necoară, antrenorul echipei Viitorul Ianca.

Dacia Unirea: Rogers - Sahru, Moroianu, Pleşa, Coteţ - Cheleş, Iazmană, Mihalcea, Ciucureanu - Băcanu, Duţu

Au mai evoluat Molodoveanu, Ion, Mardale, Sloată, Doraşcu, Gurău.

Viitorul Ianca: Jalbă (min. 70: Şerbu) – Colniceanu (min. 20: Pisică), Ioniţă, Stănciulescu, Necoară - Cazan, M. Dima (min. 70: Vrînceanu), Olenic (min. 46: A. Popescu), Ndigwe (min. 46: Cireaşă) – Matei (min. 46: A. Crăciun).
Categorie articol: 

Comentarii