Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Daca particip la traditionala scoatere a crucii din Dunare, imi merge bine tot anul"

Printre cei cinci braileni care au infruntat gerul Bobotezei si a sarit in apa pentru a prinde crucea aruncata in apele Dunarii de catre Prea Sfintitul Casian Craciun, episcopul Dunarii de Jos, s-a numarat si atletul veteran, Victor Ilie, cel care in acest an implineste 57 de ani.
Ilie a participat pentru a sasea oara la aceasta ceremonie traditionala si a declarat, la finalul ei, ca in fiecare an a avut rezultate bune in competitiile de maraton la care a luat startul.
"Eu nu pot emite pretentii la prinderea crucii pentru ca sint mult mai in virsta decit ceilalti concurenti, insa de fiecare data am avut noroc in concursurile atletice care au urmat. Anul trecut am inotat printre sloiuri, anul acesta a fost mult mai bine si pot spune chiar ca am ramas surprins de faptul ca actualul primar ne-a recompensat pe toti cei care am participat", a declarat Victor Ilie.
Atletul veteran a participat in 2008 la 13 maratoane si un semimaraton, iar cea mai buna clasare a sa a fost la competitia de la Las Vegas, unde a ocupat locul al doilea la categoria sa de virsta si al 9-lea in clasamentul general.
Pentru sezonul care abia a inceput, atletul vrea sa egaleze numarul de participari de anul trecut, dar sa-si imbunatateasca si timpii obtinuti pina acum.
"Cu siguranta, criza financiara ma afecta si pe mine, dar voi incerca sa ajung la cit mai multe maratoane in Europa. Primul obiectiv este acela de a-mi imbunatati timpul la maratonul Gaz de France de la Paris, competitie la care voi fi sprijinit financiar de societatea la care lucrez", a mai adaugat Victor Ilie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii