Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Daca nu mai e nevoie de mine, nu e nici o problema, plec"

Atacantul echipei Rapid, Ionut Mazilu, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca este dispus sa plece daca nu mai este nevoie de serviciile sale la gruparea giulesteana.
"Daca se considera ca fac treaba ramin. Daca nu mai e nevoie de mine, nu e nici o problema, eu plec. Am venit aici sa joc, tin la tot ce inseamna Rapid, dar daca se renunta la mine, asta e, probabil ca o sa plec, ce pot sa fac altceva?", a spus Mazilu.
Duminica seara, principalul actionar al FC Rapid, George Copos, s-a aratat foarte nemultumit de atacul echipei in partida cu Unirea Urziceni, scor 1-1, precizind ca in pauza competitionala din iarna doi sau trei jucatori vor fi dati afara.
De asemenea, antrenorul Mircea Rednic i-a criticat la conferinta de presa de dupa meci pe atacantii Ionut Mazilu si Lucian Burdujan, spunind ca n-au avut nici o ocazie si ca n-au reusit sa scoata nici macar un fault in repriza a doua.
"E normal ca antrenorul sa fie suparat pentru ca n-a iesit rezultatul pe care ni-l doream toti. Si e normal sa fie suparat pe atac. Pe noi nu ne-a certat in vestiar. Nu ne spune nimic atunci, la cald. Vom discuta sigur la primul antrenament. Daca dinsul a spus ca marea problema a echipei a fost atacul, eu ce pot sa zic? Inseamna ca asa a fost", a mentionat Mazilu.
Atacantul rapidist sustine ca nu isi explica nici el evolutia slaba din meciul cu Unirea Urziceni. "A fost o zi mai proasta si poate si putina oboseala. Nu stiu, nu-mi explic nici eu. Nu e vorba de apararea adversa, dar e clar ca se putea mai mult din partea noastra", a adaugat atacantul.
Referitor la faptul ca unicul gol al formatiei giulestene a fost inscris de fundasul central Vasile Maftei, Ionut Mazilu a afirmat: "Ce mai putem sa spunem noi, atacantii? Sa tacem si sa mergem mai departe. Sper ca lucrurile sa se schimbe si sa marcam si noi in meciurile urmatoare".
Categorie articol: 

Comentarii