Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dănăilă trăieşte în bula lui condusă de Bulă

Cred că este a 147-a oară când îi solicit lui Alexandru Dănăilă, în această rubrică Scormonitoru, să se lase de politică. Pe mine unul m-a pierdut definitiv de client pe vremea când era viceprimar USL.

Dănăilă este penelist (PNL-ist), nu liberal. De fapt, el nu a fost niciodată liberal. Nu că ceilalţi “grei” din PNL Brăila ar fi diferiţi de Dănăilă. Nu, nici vorbă. Dar constat că Dănăilă se comportă de parcă tot timpul ar fi fost pe baricade, de parcă se luptă de când se ştie cu mizeria pe nume PSD, uitând că a fost viceprimar al Brăilei fix în guvernarea de tristă amintire a USL, adică PSD-PNL-PC.

În sfârşit, să lăsăm asta şi să ne concentrăm pe cea mai recentă declaraţie făcută de Alexandru Dănăilă cum că el şi peneliştii lui nu sunt interesaţi ca Brăila să aibă un candidat pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare, din luna mai 2019.

Că este mai important ce se întâmplă pe plan local, că el, Dănăilă, este interesat de soarta Brăilei.

Păi, cu toţii suntem interesaţi de soarta Brăilei (la noi, cetăţenii, mă refeream, nu la politicieni), dar asta nu înseamnă că nu scoatem capul în lume, că nu citim şi un ziar străin, că nu călătorim şi pe alte meleaguri ca să vedem cum au evoluat alţii.

Alexandru Dănăilă o bagă pe asta cu patriotismul local, că vezi-Doamne, el este mai preocupat de Brăila, nu de alegerile europarlamentare, acolo unde PNL îi va putea declara admişi pe primii 8-9 candidaţi înscrişi pe listă, căci cam atâtea poziţii eligibile are acest partid.

Te-ai aştepta de la mai multă minte de la un tânăr politician ca Alexandru Dănăilă! Staţi, am zis cumva politician? Aloooo! Domnu' lider Dănăilă! Păi, dacă mata vorbeşti în sictir de europarlamentare, de ce noi, alegătorii, ne-am deranja la vot? Şi-apoi vă miraţi de scorurile mici pe care le scoateţi în alegeri la Brăila! Păi, beeeeei, nea Dănăilă, scorul la europarlamentare contează muuuult, bre! Chiar n-ai înţeles asta? Nici acum, când ne mănâncă pe toţi pe pâine alde PSDragnea? (Dănăilă Prepeleac)
Categorie articol: 

Comentarii