Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport pregăteşte meciurile cu Rapid şi Ştiinţa Bucureşti

sârbul Ratko Petric se antrenează normal alături de colegii săi  • “Continuăm drumul către visul numit PROMOVARE”, a declarat Mircea Totolici

 

Baschetbaliştii de la Cuza Sport se pregătesc în această perioadă cu întreg efectivul, în sala de sport a Colegiului Naţional “Nicolae Bălcescu”, pentru următoarele două partide oficiale de pe teren propriu. Accidentat imediat după ce a sosit la Brăila, Ratko Petric, pivotul sârb de 31 care are 2,14 m şi care vine din Liga a II-a din Serbia, iar în cariera sa a evoluat în campionatele din Muntenegru, Bosnia şi Slovacia, se pregăteşte acum cot la cot cu colegii săi. Următorul meci oficial pentru Cuza Sport este programat duminică, 26 martie, în sala Polivalentă, cu Rapid Bucureşti. Partida din etapa a 4-a a turului turneului semifinal al Ligii I, care trebuia să se dispute în acest weekend, a fost reprogramată pe data de 31 martie. Atunci Cuza Sport va evolua tot pe teren propriu cu Ştiinţa Bucureşti.

S-a refăcut şi Petric, acum avem întreg lotul valid, iar exprimarea echipei în teren va fi una mult mai bună. Ne aşteaptă două jocuri dificile pe teren propriu, într-un interval de timp foarte scurt, însă sunt convins că jucătorii noştri se vor mobiliza şi vor bifa tot atâtea succese. Continuăm drumul către visul numit PROMOVARE”, a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport Brăila.

Echipele de juniori au însă meciuri oficiale în acest weekend. Sâmbătă, la U18, în cadrul turneului semifinal grupa valorică A, Cuza Sport, locul al optulea, va evolua la Brăila în compania echipei de pe poziţia a doua, Steaua Bucureşti. Duminică, la U16, în derby-ul grupei, baschetbaliştii brăileni aflaţi pe locul al treilea, vor juca pe teren propriu cu Universitatea BT Cluj, lidera seriei.
Categorie articol: 

Comentarii