Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport a pierdut şi ultimul meci susţinut pe teren propriu din acest an

• echipa brăileană a fost învinsă cu 113-42 de CSM Mediaş • Cuza Sport încheie anul, cu o deplasare, pe 22 decembrie, la Athletic Constanţa

 

După ce sâmbătă a fost învinsă cu 126-29 de liderul grupei B, CSO Voluntari, Cuza Sport a pierdut duminică la scor, 113-42, şi partida cu formaţia de pe locul al doilea, CSM Mediaş.

La fel ca şi jocul din prima zi, duminică, scenariul a fost acelaşi, cu echipa vizitatoare la cârma partidei şi cu o formaţie brăileană cu mult sub nivelul valoric al acestui eşalon. Însă clubul brăilean a asigurat Federaţia Română de Baschet că va onora competiţia până inclusiv în luna ianuarie 2019 şi se ţine de cuvânt, cu toate că jucătorii care compun lotul actual al grupării de la Dunăre sunt de vârsta junioratului.

Echipa gazdă a condus cu 2-1 şi 4-3 însă a fost doar un foc de paie pentru că gruparea din Mediaş a câştigat cu 25-8 primul sfert.

Oaspeţii au dictat ritmul jocului şi au câştigat lejer şi celelalte sferturi, 23-9, 27-14, 38-11.

Acesta a fost ultimul meci pe teren propriu pentru Cuza Sport, echipa de baschet brăileană mai are de disputat o singură partidă, pe 22 decembrie, în deplasare, la Athletic Constanţa.

Pentru Cuza Sport au marcat Florin Voiculeţ 11 puncte, Eduard Urdă 6, Alexandru Marin 6, Alexandru Koler 5, David Bejan 5, Dragoş Grozea 2, Vlad Beiliciu 2, Vlad Popescu 2, Eduard Mârza 2. Au mai jucat Andrei Bogatu şi Cristian Surdu.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii