Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport la al patrulea succes consecutiv

echipa brăileană de baschet s-a impus cu 75-54, în partida cu Rapid Bucureşti • Andrei Căpuşan a fost principalul marcator al gazdelor

 

Echipa de baschet masculin Cuza Sport a câştigat al patrulea meci consecutiv din turul turneului semifinal al Ligii I şi îşi continuă drumul spre primul eşalon. Cuza Sport s-a impus cu 75-54 în faţa celor de la Rapid Bucureşti, însă succesul echipei antrenate de Cătălin Ştefănescu, a început să se contureze abia din sfertul al treilea. Lovitura de începere a partidei a fost dată de tenismena Georgia Crăciun, cea care în urmă cu puţin timp şi-a trecut în cont primele două titluri ITF la seniori.

Meciul a început în nota de dominare a echipei bucureştene, iar superioritatea acesteia s-a consemnat şi pe tabelă la finalul primului sfert. Rapid a câştigat cu 15-12 primul act al partidei din Sala Polivalentă şi a continuat să joace la fel de bine şi în sfertul al doilea, pe care, dealtfel, l-a şi câştigat cu 20-17. 

Pauza a fost un sfetnic bun pentru Cuza Sport, jucătorii echipei brăilene au ieşit decişi de la cabine să întoarcă rezultatul în favoarea lor şi, la jumătatea sfertului al treilea, au trecut pentru prima dată în avantaj, 40-39. Jucătorii coordonaţi de pe margine de Cătălin Ştefănescu s-au apărat mult mai bine şi au marcat la fiecare atac, astfel că au câştigat cu zece puncte avans, 23-13, acest act al partidei. Ultimul sfert a fost la discreţia echipei gazdă, iar Cuza Sport a câştigat la o diferenţă de 21 de puncte partida cu Rapid Bucureşti.

Vineri, de la ora 18.00, Cuza Sport va juca tot în Sala Polivalentă cu Ştiinţa Bucureşti.

Pentru Cuza Sport au marcat: Andrei Căpuşan 16 puncte, Adrian Movileanu 16, Cristian Corneanu 13, Ratko Petric 10, Andrei Damian 8,  Vasile Dunca 5, Ciprian Ţelinoiu 3, Claudiu Lungu 2 puncte, Florin Voiculeţ 2.
Categorie articol: 

Comentarii