Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport a fost învinsă cu 126-40 de CSO Voluntari

• conform programului, Cuza Sport ar trebui să încheie competiţia pe 12 ianuarie, când are programat un meci în Polivalentă cu  ABC Athletic Constanţa • clubul brăilean caută bani să organizeze acest meci

 

Cuza Sport a pierdut la o diferenţă categorică şi penultimul meci din grupa B, formaţia brăileană a fost învinsă în deplasare cu 126-40, pe sferturi, 37-8, 33-13, 26-9, 30-10, de CSO Voluntari.

Conform programării, Cuza Sport ar mai avea de disputat un meci în grupă, cel cu ABC Athletic Constanţa, programat pentru data de 12 ianuarie în Sala Polivalentă din Brăila. Conducerea clubului caută soluţii financiare care să-i permită să organizeze acest ultim meci, dar şi să poată continua competiţia cu formaţia de seniori.

Dacă nu va găsi banii necesari, echipa de la Dunăre şi-a încheiat periplul din Liga Naţională după meciul de sâmbăta trecută de la Voluntari.

O partidă în care scorul spune totul despre diferenţa valorică dintre o echipă de seniori şi una formată din juniori din propria pepinieră.

Important a fost faptul că formaţia brăileană a strâns rândurile şi a onorat această competiţie indiferent de situaţia complicată, din punct de vedere financiar, pe care o traversează.

Pentru Cuza Sport au marcat Florin Voiculeţ 11 puncte, Dragoş Grozea 8, Bogdan Căpităneanu 5, Eduard Urdă 4, Alexandru Koler 2, Eduard Mârza 2, David Bejan 2, Cristian Surdu 2, Vlad Beiliciu 2, Andrei Bogatu 2. Au mai jucat: Flavius Munteanu şi Alexandru Marin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii