Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport este în grafic, după un meci nerecomandat cardiacilor

formaţia de baschet brăileană s-a impus cu  61-59, în etapa a doua a turneului semifinal, la Universitatea Cluj •  Andrei Căpuşan a fost principalul marcator al oaspeţilor

 

Baschetbaliştii de la Cuza Sport au câştigat cu 61-59 la Universitatea Cluj şi au bifat cel de-al doilea succes din turul turneului semifinal al Ligii I. Meciul a fost însă foarte echilibrat, iar decisive au fost sferturile al doilea şi al patrulea.

Primul sfert al întâlnirii a fost controlat, în prima sa jumătate, de formaţia brăileană, care în minutul 5 conducea cu 10-6. Partea a doua a aparţinut gazdelor, astfel că după primul act Universitatea Cluj conducea la limită, 18-17. Sfertul al doilea a fost controlat cap coadă de echipa pregătită de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici, iar la pauza mare brăilenii aveau un avans de 12 puncte, 42-30. Pauza mare a fost un sfetnic bun pentru echipa clujeană, Universitatea a avut o prestaţie foarte bună, Cuza Sport nu s-a regăsit deloc în această parte a meciului, în care a înscris doar 4 puncte, astfel că înaintea ultimului sfert scorul era egal, 46-46.

Finalul partidei a fost însă unul interzis cardiacilor, cele două formaţii au mers cap la cap, fiecare având, pe rând, un avantaj minim, însă în final victoria i-a revenit echipei brăilene, care s-a impus la două puncte, 61-59. Cu acest al doilea succes, Cuza Sport a mai făcut un pas spre calificarea la turneul final. “Am câştigat, acesta este lucrul cel mai important şi suntem în grafic. La pauza mare păream învingători, dar după sfertul al treilea au început emoţiile. Am reuşit însă să gestionăm foarte bine ultimul sfert al meciului şi ne-am realizat obiectivul”, a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport. În etapa următoare Cuza Sport va juca în Polivalentă cu CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Pentru CS Cuza Sport au marcat Andrei Căpuşan 16 puncte, Andrei Iliescu 11, Andrei Damian 9, Ciprian Ţelinoiu 6, Adrian Movileanu 6, Bogdan Sandu 6, Florin Voiculeţ 5, Nemanja Petrovic 2. Au mai jucat: Şerban Halici şi Vasile Dunca.
Categorie articol: 

Comentarii