Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport a câştigat cu 78-76 la Steaua CSM Eximbank 2 Bucureşti

• acest succes le permite brăilenilor să se menţină pe primul loc în grupă • sâmbătă, de la ora 14.00, Cuza Sport va juca în Sala Polivalentă cu Dinamo 2 Bucureşti

 

În etapa a patra a Ligii I, Cuza Sport a obţinut o victorie meritată în deplasarea de la Steaua CSM Eximbank 2 Bucureşti. Baschetbaliştii pregătiţi de Cătălin Ştefănescu s-au impus cu 78-76 după un meci echilibrat dar în care au condus în majoritatea timpului.

Cuza Sport a câştigat cu 32-27 primul sfert al partidei de la Bucureşti, unul în care s-au marcat 59 de puncte. Sfertul al doilea a fost la fel de echilibrat, cu multe ratări de o parte şi de alta, iar la pauza mare Cuza Sport a avut patru puncte avans, 42-38. În sfertul al treilea bucureştenii au reuşit să recupereze decalajul de patru puncte, astfel că înainte de ultimul act al partidei scorul a fost egal, 60-60. Sfertul al patrulea a fost pe muchie de cuţit însă: baschetbaliştii brăileni au gestionat foarte bine finalul de meci şi au reuşit să se impună la două puncte diferenţă, 78-76.

După patru etape Cuza Sport, a acumulat 7 puncte şi se menţine pe primul loc în Grupa a III-a.

Sâmbătă, de la ora 14.00, în etapa a cincea a Ligii I la baschet masculin Cuza Sport va juca în Sala Polivalentă cu Dinamo 2 Bucureşti, formaţie care miercuri a pierdut cu 81-63 la Ştiinţa Bucureşti.

Pentru Cuza Sport au marcat: DeAllen Jackson 33 puncte, Joshua Keyes - 14, Adrian Movileanu - 12, Andrei Damian - 5, Adrian Corneanu - 4, Andrei Căpuşan - 4, Dan Feraru - 4, Florin Voiculeţ - 2. Au mai jucat Şerban Halici, Andrei Ţocu,  Andrei Sava.
Categorie articol: 

Comentarii