Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport, învinsă cu 71-51, la Timişoara, de BC Timba

perioada scurtă de refacere şi drumul obositor au dus la acest insucces • formaţia brăileană se menţine însă pe locul al treilea în clasament şi este în grafic

 

La doar trei zile de la partida cu Ştiinţa Bucureşti şi după un drum extrem de obositor, luni după-amiază, Cuza Sport a pierdut cu 71-51 meciul din deplasare cu BC Timba Timişoara. Obosiţi, jucătorii brăileni au ratat foarte mult în acest meci, ei au marcat 16 coşuri de 2 puncte din 56 de încercări şi doar 6 coşuri de 3 puncte din 22 de aruncări. În aceste condiţii, baschetbaliştii pregătiţi de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici au câştigat doar ultimul sfert, ce de-al patrulea, cu 12-10, în faţa unei formaţii care s-a mobilizat exemplar în acest joc.

Formaţia de la Dunăre a început bine primul sfert, în care a condus cu 5-0 şi 10-9, însă, de la jumătatea lui, timişorenii au fost cei care au dictat ritmul jocului, iar la finalul primului act aveau trei puncte avans, 19-16. BC Timba Timişoara a continuat să joace la fel de bine şi în sfertul al doilea astfel că la pauza mare avea un avans considerabil, de 12 puncte. Echipa gazdă a fost de neoprit şi în sfertul al treilea, unul la finalul căruia conducea detaşat, cu 61-39, şi avea deja asigurată victoria.

Cuza Sport şi-a adjudecat ultimul sfert însă la o diferenţă de doar două puncte, astfel că BC Timba s-a impus cu 71-51. Cu toate că a pierdut acestă partidă, Cuza Sport se menţine pe locul al treilea, poziţie care îi permite să acceadă la turneul final.

Pe 14 aprilie începe returul turneului semifinal al Ligii I, rundă în care Cuza Sport va evolua la CN Aurel Vlaicu Bucureşti.

Pentru Cuza Sport au marcat Nemanja Petrovic, 14 puncte, Cristian Corneanu 9,  Adrian Movileanu 8, Andrei Damian 8, Andrei Căpuşan 6,  Andrei Iliescu 5, Ratko Petric 1. Au mai jucat Claudiu Lungu, Şerban Halici, Vasile Dunca, Florin Voiculeţ.
Categorie articol: 

Comentarii