Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport a înscris trei echipe în campionatele naţionale

• echipele de juniori, U14 şi U18, au ca prim obiectiv calificarea la turneul semifinal • baschetbaliştii seniori vor să ajungă în Liga Naţională

 

Marţi, 8 august, clubul de baschet Cuza Sport Brăila a înscris în competiţiile naţionale trei echipe, două de juniori, cele de la categoriile de vârstă U14 şi U18, şi formaţia seniori care va activa în Liga I.

“Noi am înscris deja trei echipe cu obiective clare: formaţiile de juniori trebuie să ajungă la turneul semifinal, iar cea de seniori, să promoveze în Liga Naţională. Am fost foarte aproape în sezonul precedent să ne realizăm această dorinţă a noastră, dar sper ca în acest campionat să ajungem în elita masculină a baschetului românesc”, ne-a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

Pentru îndeplinirea acestor obiective formaţiile de juniori au demarat deja pregătirile în vederea sezonului 2017-2018. De fapt, juniorii U14 nu au avut vacanţă în această vară. Ei au participat la Campionatul Naţional de minibaschet şi, după ce s-a încheiat competiţia, au continuat să se antreneze în sala de sport a Colegiului Naţional Nicolae Bălcescu. Echipa de juniori U18 a demarat marţi, 8 august, pregătirile la Sala Polivalentă.

“Este doar o chestiune de timp până ce oficialităţile locale ne vor acorda sprijinul financiar promis, aşa că am început deja să ne pregătim pentru sezonul următor. Echipa de juniori U14 nu a avut vacanţă, cea de la U18 a început pregătirile la începutul acestei săptămâni, iar formaţia de seniori se va reuni după 21 august. Până atunci, trebuie să ne orientăm către formarea unui lot competitiv deoarece vrem să promovăm în Liga Naţională. Între timp, sper să se rezolve şi problema instalaţiilor de baschet pe care autorităţile locale ne-au promis că le vor achiziţiona”, a mai spus Mircea Totolici.
Categorie articol: 

Comentarii