Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport, în faţa unui nou rezultat bun în plan naţional

• clubul brăilean s-a clasat pe locul al şaselea la Campionatul Naţional de baschet 3x3 • Ciprian Ţelinoiu, Andrei Damian şi Florin Voiculeţ au reprezentat gruparea de la Dunăre

 

Clubul de baschet brăilean, Cuza Sport a obţinut un nou rezultat notabil: s-a clasat pe locul al şaselea, din 12 formaţii participante în acest an la Campionatul Naţional de baschet 3x3.

După ce a participat la patru turnee în ţară, Ciprian Ţelinoiu, Andrei Damian şi Florin Voiculeţ şi-au asigurat participarea la turneul final al acestei competiţii care a avut loc, cu puţin timp în urmă, la Târgu Jiu.

În primul meci al turneului final Cuza Sport a jucat cu CSM BC Sighetu Marmaţiei şi, după o evoluţie foarte bună, brăilenii s-au impus cu 22-7. În cel de-al doilea meci din grupa A, formaţia de la Dunăre a fost învinsă greu, la doar două puncte diferenţă, 21-19, de echipa care avea să devină campioană naţională, Rapid Bucureşti.

În sferturi, Cuza Sport a început foarte bine partida cu Ştiinţa Bucureşti, însă treptat bucureştenii au controlat partida şi s-au impus cu 21-7.

În urma acestei înfrângeri Cuza Sport s-a calsat pe locul al şaselea.

Locul întâi a fost adjudecat de Rapid Bucureşti, Ştiinţa Bucureşti a ocupat locul al doilea, iar  BC CSU Sibiu şi-a asigurat locul al treilea.

“Locul al şaselea din 24 de formaţii aliniate la startul competiţiei poate fi considerat un rezultat bun. Indiferent de competiţia la care participăm, noi ne dăm toată silinţa ca să facem o figură frumoasă”, ne-a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.
Categorie articol: 

Comentarii