Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cursuri de informatica pentru salariatii IMM-urilor

Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie - filiala Braila in parteneriat cu Centrul Roman pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (CRIMM) a lansat proiectul "Informatica pentru conducerea IMM-urilor inovative", finantat de Uniunea Europeana. In cadrul conferintei de ieri, coordonatorii au anuntat ca beneficiarii directi vor fi 35 de salariati din microintreprinderi si IMM-uri care vor fi instruiti pentru IT general si 35 de antreprenori si manageri care isi vor perfectiona cunostintele pentru IT corespunzator managerilor.
Activitatile principale vizeaza dezvoltarea in cadrul Scolii Romane de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie a unui departament specializat de instruire in domeniul aplicatiilor IT pentru manageri si personal angajat, dar si diversificarea ofertei locale de programe de dezvoltare a resurselor umane. "Am sesizat ca exista o cerere mare pentru cursuri IT. Din pacate, o mare parte din aceasta cerere ramine insolvabila in perioada de debut a activitatii societatilor comerciale din cauza lipsei de fonduri destinate invatarii si programelor de instruire. Acesta este motivul pentru care acest proiect va utiliza bani publici in scopul cresterii potentialului de dezvoltare al unor firme aflate la inceput si a stabilitatii slujbelor nou create", a precizat Victoria Cireasa, manager al proiectului.
Grupul tinta vizat de aceasta actiune este alcatuit din: personal angajat care detine posturi care solicita un anumit nivel de cunostinte informatice, antreprenori si manageri din Braila care trebuie sa-si dezvolte abilitatile in domeniile: management informatic de proiect, management si urmarire a indeplinirii sarcinilor de lucru cu suport IT, transfer tehnologic transnational si inovatie, IT pentru relatii cu clientii. Activitatile proiectului se vor derula pina la sfirsitul lui noiembrie 2007. Bugetul total este de 52,710.00 Euro din care contributia UE este de 42,168.00 Euro. Proiectul este finantat prin Programul Phare 2004 Coeziune Economica si Sociala - Dezvoltarea Resurselor Umane - Promovarea Capitalului Uman.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii