Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Curăţenie de iarnă la Dacia Unirea

• după analiza făcută, conducerea clubului a încheiat colaborarea cu 5 jucători • Oumar şi Essomba trebuie să-şi rezolve până pe 15 ianuarie problemele legate de permisul de muncă • Patrick Petre şi Laurenţiu Manole, primele achiziţii • reunirea lotului are loc luni, 13 ianuarie, la ora 14.30, la Municipal

 

La puţin timp de la finalul turului, conducerea clubului Dacia Unirea a făcut o analiză a evoluţiei fiecărui jucător în prima jumătate a campionatului şi, conform declaraţiei antenorului principal, Florentin Petre, s-a renunţat la cinci jucători. “Dacia Unirea s-a despărţit pe cale amiabilă de Anis Libotte, Valentin Munteanu, Yunus Fatai, Frederic Bady, Brice Goupy. Clubul de fotbal brăilean doreşte să-i păstreze şi pentru retur pe Jean Claude Essomba şi pe Cisse Oumar, cărora le-a acordat ca termen limită 15 ianuaire 2020 pentru a-şi rezolva problemele legate de permisul de şedere în România. Dacă cei doi nu-şi vor rezolva problemele vom renunţa la colaborarea cu ei”, ne-a declarat telefonic Florentin Petre.

Antrenorul principal al Daciei Unirea a mai spus că deja au fost făcute două transferuri şi că este în discuţii şi cu alţi jucători din ţară dar şi din Brăila.

“Patrick Petre şi Laurenţiu Manole sunt noile achiziţii. Manole este un copil pe care mi-am dorit foarte mult să-l aduc la Dacia Unirea, poate juca pe orice post în linia mediană. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători din

ţară dar şi din Brăila, fotbalişti care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, menţinerea în Liga a III-a”, a explicat în continuare antrenorul Daciei Unirea.

Sursa citată a mai spus că luni, 13 ianuarie, va ajunge la Brăila şi va merge direct la Consiliul Judeţean pentru a discuta despre o nouă finanţare a echipei.

“Luni ajung la Brăila şi voi merge la preşedintele Consiliului Judeţean, Francisk Chiriac, pentru a discuta despre finanţarea echipei. Este un om deosebit, dacă nu ne ajuta cu bani în tur, acum Dacia Unirea nu mai exista. Ştiu că s-a depus deja un proiect de finanţare la CJ, sper ca de data aceasta să ne ajute şi Primăria Brăila”, a mai declarat Florentin Petre.

Reunirea lotului Daciei Unirea va avea loc luni, 13 ianuerie, la ora 14.30, la Stadionul Municipal.  

 

Petre şi Manole au semnat cu Dacia Unirea

 

Născut pe 9 mai 1997, Patrick Petre este mijlocaş ofensiv.

Fiul lui Florentin Petre, Patrick, a evoluat în prima ligă la Dinamo Bucureşti, la  Sepsi Sfântul Gheorghe şi la Politehnica Iaşi. În turul sezonului competiţional 2019-2020 a fost legitimat în Liga a II-a, la Farul Constanţa.

Laurenţiu Manole a împlinit, ieri, 23 de ani. Născut pe 7 ianuarie 1997, Manole poate evolua ca mijlocaş ofensiv. A fost format de Dinamo Bucureşti, iar în cariera sa de fotbalist a mai fost legitimat la ACS SR Braşov, Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaş, Energeticianul, Sportul Snagov. În prima parte a acestui sezon competiţional a fost legitimat la Dunărea Călăraşi.

Laurenţiu Manole are 13 prezenţe în primul eşaon fotbalistic al ţării şi peste 50 de prezenţe în Liga a II-a.
Categorie articol: 

Comentarii