Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Star'S, o competitie la care toti copiii au primit diplome si dulciuri

Ieri, la sala Polivalenta s-a derulat un eveniment sportiv, Cupa Star'S, o competitie de fotbal in sala, organizata de Scoala de fotbal cu acelasi nume, in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului, institutie reprezentata de Corina Andronache.
A existat o personalitate din lumea fotbalului care a participat la acest eveniment, cel mai valoros arbitru brailean, Ionel Ivan, care a arbitrat toate meciurile disputate, dar a participat alaturi de patronul scolii de fotbal, Ionel Cristea, la festivitatea de premiere a viitorilor fotbalisti.
La actiunea derulata in sala Polivalenta au participat echipe de copii nascuti intre anii 1997 - 2001 de la cluburile CF Braila, CSM Rm. Sarat si Star'S, iar micutii fotbalisti i-au incintat pe cei prezenti in sala Polivalenta cu bagajele lor tehnico-tactice.
Scorurile cu care s-au incheiat cele sase partide nu au contat, ceea ce a fost important a fost faptul ca fiecare club si-a mai verificat inca o data fortele si copiii au mai invatat cite ceva din tainele sportului rege.
"Sintem un club infiintat de doar trei luni si prin aceasta actiune am cautat sa ne promovam imaginea, sa atragem copiii spre sport. Nu ne-au interesat scorurile, ci actiunea in sine. Eu sint convins ca ne-am atins scopul sportiv, dar am folosit acest prilej pentru a-i premia pe copii de la clubul nostru, dar si pe cei invitati. Cine stie, poate in viitor va iesi un Banel Nicolita si de la scoala noastra de fotbal", a declarat Ionel Cristea.
La festivitatea de premiere a copiilor ar fi trebuit sa participe si Banel Nicolita, insa "Jardel" si-a declinat in ultima instanta invitatia din cauza unor probleme obiective.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii