Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa României la fotbal programează faza a IV-a

Astăzi, de la ora 17.30, CF Brăila şi Delta Tulcea se întâlnesc pentru prima dată într-o partidă oficială în acest sezon, o dispută contând pentru faza a IV-a a Cupei României la fotbal.
Este primul meci oficial al elevilor lui Viorel Ion în faţa propriilor spectatori, în acest sezon competiţional, o şansă pentru fanii sportului rege de pe plan local să-şi vadă favoriţii la lucru.
Brăilenii au fost urmăriţi de neşansă în prima etapă campionatului la Botoşani şi acum vor să se califice în etapa următoare a competiţiei, să obţină o victorie de moral în perspectiva partidei de sâmbătă cu FC Snagov.
"Probabil că vor fi câteva modificări în echipa de start, trebuie să-i evaluez şi pe ceilalţi jucători din lot, fiecare va avea şansa sa, trebuie doar să o fructifice. Delta Tulcea este o formaţie care vrea să promoveze, este puternică dar şi noi vrem să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României. Vrem să câştigăm acest meci", a declarat Viorel Ion.
Partida dintre CF Brăila şi Delta Tulcea va fi arbitrată de o brigadă de arbitri din Buzău formată din Georgian Ionescu - Dan Popescu şi Liviu Gutoiu.
În această etapă, la meciul dintre Viticultorul Breaza şi FCM Bacău oficiază o brigadă de arbitri din Brăila, cu Daniel Decă la centru, Marius Marchidanu şi Cătălin Teodor în calitate de arbitri asistenţi, iar Ionel Ivan a fost desemnat să conducă la centru derby-ul Litoralului, Callatis Mangalia - Farul Constanţa.
Tot astăzi, preşedintele AJF Brăila, Laurenţiu Vărgatu, va note arbitrilor de la partida CS Tunari - FC Astra II Giurgiu.
Categorie articol: 

Comentarii