Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cupa micul judoka"

În continuarea acţiunilor de promovare a judo-ului, Clubul Sportiv Municipal a organizat un concurs, la care au participat 35 de copii, având atât caracter de selecţie cât şi de examinare a unora dintre cei care au efectuat deja primul stagiu de pregătire şi care, cu acest prilej au dat examenul pentru kimono.
Competiţia a durat în jur de două ore, iar la final toţi participanţii au primit dulciuri din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret.
Cei care s-au remarcat după cele şase probe obligatorii, care de altfel au trecut şi examenul de kimono, Teodora Naidin, Maria Naidin, Mădălin Cloşcă, Andrei Cârlan, Gabriel Marcopol, Costel Bordeianu şi Daniel Boabeş au fost recompensaţi de către Corina Andronache, reprezentanta DJST, cu diplome, tricouri şi şepcuţe inscripţionate cu sigla direcţiei.
La festivitatea de premiere, în afară de antrenoarea Carmen Constantin şi reprezentanta DJST, a participat şi Aurel Dumitru Blănaru, directorul CSM.
"A fost un concurs reuşit, spectaculos chiar, cu toate că majoritatea participanţilor au fost începători. Unii dintre copii au demonstrat calităţi reale pentru această disciplină sportivă şi vor fi legitimaţi la CSM. Ei vor participa la Brăila, la primul concurs oficial în luna septembrie", a declarat Carmen Constantin.
Categorie articol: 

Comentarii