Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Federatiei la box a ajuns in faza finala

La o saptamina dupa ce au cistigat intilnirea din sala Alutus din Mangalia, boxerii bucuresteni s-au impus in fata omologilor din echipa Dobrogea - Dunarea de Jos si in galele din week-end-ul trecut si s-au calificat in finala Cupei Federatiei la box, unde vor incrucisa manusile cu pugilistii din Ardeal.
La categoria 51 kg, reprezentantul CSM-ului brailean, Sabin Petrea a fost invins greu, la puncte, de campionul en titre de seniori de la categoria 54 kg, dinamovistul Ciprian Apoderesei. Si pugilistii de la CSO Ianca, cu exceptia lui Ionut Stoica, retinut in lotul national al Romaniei, au parasit ringul bucurestean invinsi.
Echipa Dobrogea - Dunarea de Jos din care vor face parte si boxerii din judetul Braila se va lupta pentru locul al treilea cu formatia Moldovei.
"Eu sint multumit de modul in care si-a aparat sansele Petrea, dar fara discutie adversarul lui a fost mult mai experimentat. Eu cred ca echipa noastra are cele mai mari sanse sa incheie competitia pe locul al treilea", a declarat fostul campion national de seniori, Cristian Balan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii