Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa CSM la atletism

Simbata trecuta, de Mos Nicolae, conducerea CSM-ului a organizat o competitie atletica la care au participat cei mai valorosi sportivi ai acestei discipline sportive, la categoriile juniori I, tineret si seniori.
Competitia feminina a fost dominata clar de sportiva anului in Braila, Anamaria Ionita, sportiva pregatita de profesoara Irina Roata, care a cistigat atit proba de 50 m plat cit si pe cea de 50 m garduri. La ambele curse, Anamaria Caragata s-a clasat pe locul al doilea. La sprint, pozitia a treia i-a revenit Madalinei Sfintes, pe patru s-a clasat Andreea Alexandroaie, iar la garduri locul al treilea i-a revenit Nadiei Ilas.
La tineret - seniori, in proba de 50 m plat s-a impus Aurel Baciu, urmat de Ionut Vlaicu si Leonard Gherghiceanu, care insa a alergat in afara de concurs, iar la juniori I, victoria i-a apartinut atletului pregatit de profesorul Mihail Dumitru, Ionut Mihalcea. Pe locul al doilea s-a situat Marius Burlacu, iar pe al treilea Horia Asmarandei.
Elevul lui Mihail Dumitru, Aurel Baciu a cistigat si proba de 50 m garduri, Ionut Vlaicu a sosit pe locul secund, iar Ionut Lazar pe pozitia a treia.
Proba similara a juniorilor a fost adjudecata de Mihalcea, care i-a devansat pe Alexandru Anton si respectiv pe Dragos Bratu.
Primii trei clasati au primit premii in bani si dulciuri, festivitatea de premiere fiind oficiata de Tinca Amza, directoarea Clubului Sportiv Municipal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii