Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Brăilei la şah şi-a desemnat câştigătorii

laureaţii primei ediţii au fost Cosmin Nedelcu, Bianca Baniţă, Florin Ganea, Ştefan Iconaru şi Ştefan Codrescu • competiţia a fost organizată de clubul Orizont 64 în colaborare cu DJST Brăila

 

La prima ediţie a Cupei Brăilei la şah, competiţie organizată de clubul Orizont 64 în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila au participat 55 de jucători cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani. Cei mai valoroşi reprezentanţi ai clubului Orizont 64 sunt laureaţii acestui concurs şi anume Cosmin Nedelcu, Bianca Baniţă, Florin Ganea, Ştefan Iconaru şi Ştefan Codrescu. Arbitrajul a fost

asigurat de Ionel Balcan şi Mircea Camburii.

Turneul A a fost câştigat de cel mai bun şahist brăilean al momentului, Cosmin Nedelcu. Podiumul la categoria U11 fost ocupat în ordine de Victor Dumbravă, Cristian Andrei şi Robert Calistru. La fete s-a impus Bianca Baniţă. Primele locuri pe categorii de vârstă, în turneul A au fost adjudecate de Alex Radu la U6,  Grigore Matei la U7, Răzvan Neculai la U8 şi David Bâtcă la U13.

Turneul B a fost câştigat de Florin Ganea, iar locul al doilea i-a revenit lui Laurian Drăghici. La U13 primul a fost Adrian Asiminei, iar la U11, Mihai Asiminei.

Ordinea primilor trei clasaţi în turneul C a fost următoarea: 1 Ştefan Iconaru, Ionuţ Mocanu, Andrei Purice, iar câştigătorii pe categorii de vârstă au fost  Cristian Chirilă, Alexandru Furfurică şi Luca Fertu.

Turneul D a fost câştigat de Ştefan Codrescu, secondat în clasament de Luca Paraschiv şi Ştefan Udilescu. La U5 s-a impus Eduard Terzea, iar la U7 Octavian Stănescu.

Toţi participanţii au primit diplome, cupe, medalii şi dulciuri, festivitatea de premiere fiind oficiată de Ionel Balcan, vicepreşedintele clubului Orizont 64.
Categorie articol: 

Comentarii