Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cupa 1 Decembrie" a ramas la CSM Braila

Ieri, de la ora 11.00, la Complexul sportiv din strada Carantina a avut loc o gala de box in cadrul careia in jur de 40 de pugilisti si-au incrucisat manusile, in speranta ca vor accede pe primele doua locuri si implicit sa intre in posesia premiilor puse in joc.
La prima gala a noului sezon competitional "Cupa 1 Decembrie" organizata de CSM au mai participat sportivi de la clubul "Boxul brailean", CSO Ianca precum si din Pechea si Focsani.
S-au desfasurat 13 meciuri oficiale, 5 intre boxeri incepatori si un meci feminin.
Trei meciuri s-au incheiat inainte de limita, beneficiarii victoriilor inainte de limita fiind reprezentantii clubului organizator, Ionut Alexa, Bogdan Musat si Bogdan Calota.
Cea mai spectaculoasa intilnire a fost cea dintre cadetii Sabin Petrea (CSM) si Costel Stoica (CSO Ianca) o disputa care s-a detasat net de celelalte datorita acuratetii cu care au boxat cei doi parteneri in ring precum si tehnicitatii de care au dat dovada cu toate ca sint abia la inceputul carierei lor sportive.
Competitia a fost dominata de boxerii de la CSM Braila care au cistigat sapte locuri intii, urmatoarea pozitie fiind acontata de sportivii din Focsani.
Ocupantii primelor doua locuri au primit diplome si premii in bani, suma totala a premierilor fiind de 10 milioane lei vechi.
"Sint multumita ca am reusit sa organizam aceasta gala, extrem de utila sportivilor pentru a vedea inca de pe acum ce trebuie sa remediem pina la primul concurs oficial. Vom mai organiza astfel de actiuni pentru ca numai prin meciuri poate creste valoarea boxerilor. Pot spune ca am inceput bine actualul sezon tinind cont de faptul ca Giorgian Dinca, in urma evolutiei bune de la Cupa Romaniei a fost cooptat in lotul national de cadeti" a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului la finalul competitiei.

Rezultatele tehnice:
Daniel Simpetru (Boxul Brailean) c.p. - Alin Giurgea (Focsani)
Gigel Burlacu (Boxul brailean) c.p. - Alexandru Rusu (Focsani)
Florin Christescu (CSM Braila) c.p. - Florin Radu (Pechea)
Ionut Alexa (CSM Braila) c. ab. - Remus Rotaru (Focsani)
Gigel Balaban (Boxul Brailean) c.p. - Ionut Panti (Focsani)
Dorin Patracioc (CSO Ianca) c.p. - Codin Hera (CSM Braila)
Sabin Petrea (CSM Braila) c.p. - Costel Stoica (CSO Ianca)
Bogdan Musat (CSM Braila) c. ab. - Georgian Feraru (Focsani)
Petrica Badea (CSM Braila) c.p. - Ionut Stoica (CSO Ianca)
Costin Paraschiveanu (Focsani) c.p. - Georgian Dinca (CSM Braila)
Bogdan Calota (CSM Braila) c.ab. - Vasile Stingaciu (Focsani)
Alexandru Encutu (CSM Braila) c.p. - Marian Stingaciu (Focsani)
Florin Ivan (CSM Braila) c.p. - Giorgian Cristea (CSM Braila)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii