Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum vor arăta parcurile Star Wars

Harrison Ford a dezvăluit, pentru un post de televiziune american, o serie de detalii insolite despre viitoarele parcuri de distracţii „Star Wars Land", inspirate din celebra franciză cinematografică „Războiul stelelor", informează site-ul 20minutes.fr.
Anunţate încă din august 2015, două astfel de parcuri tematice urmează să fie inaugurate în 2017, alături de parcurile Disney din Florida şi California.
Veritabil ambasador al noului proiect, actorul Harrison Ford a prezentat la televiziune câteva imagini noi cu viitoarele parcuri de distracţii, precizează Le Point, preluat de news.ro.

Realitate virtuală

Astfel, o Academie de antrenament pentru cavalerii Jedi va propune copiilor o serie de activităţi inspirate din serialul „Star Wars Rebels".
Vizitatorii adulţi vor putea să îşi imagineze că sunt piloţi pe legendara navă Millennium Falcon, în plină bătălie spaţială, cu ajutorul unor dispozitive de realitate virtuală. De asemenea, vizitatorii vor putea să descopere universul celui mai recent film din această serie, „Star Wars: Trezirea Forţei", prin intermediul unei atracţii turistice care se va numi „The Adventure Continues" („Aventura continuă").
Harrison Ford, interpretul personajului Han Solo în filmele din această franciză, a dezvăluit şi faptul că viitoarele parcuri de distracţii vor fi înzestrate şi cu o cantină inspirată din aceeaşi serie SF. Este vorba de taverna în care creaturi venite din toate galaxiile se întâlnesc pentru a se „bate" sau pentru a bea un pahar cu lapte de bantha, o băutură albastră, pe care vizitatorii parcurilor tematice „Star Wars Land" vor putea la rândul lor să o savureze.

Nu mai apare în noile Star Wars

Harrison Ford, în vârstă de 73 de ani, este un actor american, care a devenit celebru pe plan mondial cu rolurile principale interpretate în francizele cinematografice „Războiul stelelor" şi „Indiana Jones". Starul hollywoodian s-a remarcat şi în alte filme de succes, precum „Apocalipsul acum", „Vânătorul de recompense", „Evadatul" şi „Air Force One".
Cel mai recent film din franciza „Războiul stelelor", intitulat „Star Wars: The Force Awakens", regizat de JJ Abrams, a fost lansat în decembrie 2015 şi a obţinut încasări de 2,03 miliarde de dolari pe plan mondial. În acest film, personajul lui Harrison Ford moare.
Franciza cinematografică „Star Wars", creată de cineastul George Lucas, conţine deocamndată şapte filme SF, cu o acţiune plasată într-o galaxie îndepărtată.
În 2012, studiourile Disney au achiziţionat franciza „Star Wars" de la Lucasfilm, compania de producţie deţinută de George Lucas, cu suma de 4,06 miliarde de dolari.

 
Categorie articol: 

Comentarii