Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum să sfidezi un oraş întreg

Ziarul "Obiectiv" a scris despre acest lucru iar cetăţenii din Brăila s-au scandalizat pe bună dreptate, căci acelaşi lucru (sensul giratoriu, adică) s-a putut construi cu bani infinit mai puţini decât au stabilit prin vot rozătoarele din CLM Brăila. Comentariile au curs gârlă pe site-ul "Obiectiv" şi absolut toată lumea a căzut de acord că actualul sens giratoriu cu balize din plastic trebuie să rămână definitiv, să nu se mai cheltuiască bani aiurea cu ridicarea altei construcţii în locul cu pricina.
Având pretenţia că locuim într-un oraş civilizat, care vrea să devină capitală europeană, ne-am fi aşteptat ca aleşii locali să fie receptivi la criticile aduse de cetăţeni şi să se conformeze voinţei acestora. Dar ţi-ai şi găsit: niciun consilier local nu a luat atitudine (mă rog, poate doar pedelista Drăghincescu pe Facebook) ca să fie anulată acea hotărâre a CLM Brăila care prevede construirea a două sensuri giratorii în valoare de 6 miliarde de lei vechi. Pe româneşte, pe toţi consilierii i-a durut în cot!
O astfel de sfidare la adresa contribuabililor acestui oraş nu poate fi trecută cu vederea. În acest moment, pentru consilierii locali este mai important să rupă o sumă enormă de la bugetul local pentru nişte sensuri giratorii, sumă din care cu siguranţă vor ciuguli şi ei ceva, decât să asculte ce zic oamenii care i-au votat, în iunie 2012.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii