Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Culturişti de la Dumi Gym Ianca pe podium la Cupa României

• Georgian Stoe a cucerit medalia de argint, Alexandru Rîpă şi  Dumitru Popa şi-au trecut în cont medaliile de bronz

 

La Cupa României la culturism şi fitness, ediţia 2019, o competiţie care a reunit la start, la Drobeta Turnu Severin peste 100 de sportivi din ţară, clubul Dumi Gym Ianca a participat cu trei sportivi şi obţinut trei medalii, una de argint şi două de bronz.

Toţi cei trei culturişti pregătiţi de Daniel Dumitrescu au urcat pe podium. Georgian Stoe şi-a trecut în cont medalia de argint la culturism juniori, categoria 70 kg, Alexandru Rîpă a obţinut bronzul la culturism clasic juniori, în concursul open şi tot o medalie de bronz a intrat în palmaresul lui Dumitru Popa la culturism juniori, categoria 75 kg.

“Am avut foarte mult de mers până la destinaţie dar a meritat, nu am venit cu tolba goală. Am mers cu trei sportivi şi toţi trei au obţinut medalii”, ne-a declarat Daniel Dumitrescu, preşedintele şi antrenorul sportivilor de la clubul Dumi Gym Ianca.

Pentru culturiştii din Ianca urmează Campionatele Naţionale şi Cupa Federaţiei.

La naţionalele de culturism rezervate seniorilor care vor avea loc pe 27 septembrie la Braşov clubul din Ianca va fi reprezentat de doi sportivi, Ionuţ Novac şi Iulian Ciupitu. La naţionalele de juniori de la Sibiu, de pe 6 octombrie, clubul Dumi Gym va alinia la start 8 sportivi, iar la Cupa Federaţiei, pe 12 octombrie, vor participa 10 sportivi. 

 
Categorie articol: 

Comentarii