Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu mic cu mare, la făcut mizerie pe stradă

• 15 brăileni, cu vârste cuprinse între 26 şi 79 de ani, au fost sancţionaţi în ultima perioadă de Poliţia Locală, după ce au fost prinşi în timp ce aruncau gunoaie pe domeniul public • valoarea totală a amenzilor se ridică la 4.650 lei

 

La Brăila, aruncatul gunoaielor pe domeniul public rămâne un adevărat “sport de masă”, fiind practicat de indivizi din toate categoriile de vârstă, de la tineri de 20 de ani până la octogenari.

În perioada 29 ianuarie - 4 februarie, agenţii din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila au amendat 15 persoane,  dintre care 12 bărbaţi şi 3 femei, cu vârste cuprinse între 26 şi 79 de ani, pentru că au aruncat diverse deşeuri menajere sau inerte pe domeniul public, atât în zona centrală a oraşului, cât şi la periferie.

“Printre cele mai recente cazuri menţionăm un bărbat în vârstă de 42 de ani care, în data de 31 ianuarie, a fost surprins în timp ce arunca nişte sacoşe cu gunoi menajer la intersecţia străzii Danubiului cu Str. Florilor. În aceeaşi zi, un altul, în vârstă de 63 de ani, a fost depistat aruncând deşeuri menajere la intersecţia străzii Griviţei cu Str. Dianei. Tot în data de 31 ianuarie, alţi doi bărbaţi au fost surprinşi depozitând saci cu deşeuri inerte pe Str. Podului, în spatele garajelor din dreptul blocului ISCIP. De asemenea, în data de 1 februarie, o femeie în vârstă de 50 de ani a fost surprinsă aruncând gunoi, dintr-o roabă, pe Str Cezar Boliac, iar pe data de 2 februarie alte trei persoane au fost prinse în timp ce aruncau gunoi în Parcul ANL Lacu Dulce, pe Str. I.L.Caragiale şi pe Str. Rândunicii”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale.

Fiecare dintre indivizii de mai sus a primit câte o sancţiune cuprinsă între 50 şi 250 lei. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 4.650 lei.
Categorie articol: 

Comentarii