Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu Dorian și cu Manole au dat cu mucii-n fasole!

În această situație ingrată s-au trezit cei din PDL Brăila după ce Mircea Geoană și-a retras oștenii din Guvernul Boc. Nu degeaba se ruga în gând Giana Pătrașcu pentru ca pesediștii să nu plece de la guvernare, căci știa ce poame are la partid.

Cine și-ar fi închipuit că un netalentat ca Dorian Stoianovici, care s-a lăsat de gazetărie înainte de a se apuca de scris, va ajunge subprefect al Brăilei? Nici dacă era poantă nu era amuzantă chestia asta. Îmi aduc aminte cum vâslea Stoianovici în barca țărăniștilor, pe vremea când aceștia aveau mai mult de 1% în sondaje. La fel de bine, îmi amintesc cum s-a căciulit Stoianovici să devină inspector CNA, ajungând astfel ditamai funcționarul public. Giana Pătrașcu a declarat că pe Stoianovici l-au recomandat CV-ul și, citez, experiența în fenomenul administrativ. Mă, la faza cu CV-ul d-na Pătrașcu a nimerit-o. Și zic asta pentru că nu cred că Dorian Stoianovici și-a șters din cartea de vizită uciderea cu premeditare a ziarului Libertatea și nici tragerea pe dreapta, fix lângă buza prăpastiei, a ediției locale "România liberă".
Stoianovici este însă mic copil pe lângă nea Neculaie Manole, zis Nes, care a fost uns de pedeliști în funcția de șef al Oficiului Județean de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit. "Nes" este exact fostul șofer al lui Simionescu, din perioada în care actualul primar era președinte CJ.
Slavă Domnului că nu există mai multe agenții guvernamentale, căci la cât de disperați sunt pedeliștii brăileni, erau în stare să-i convoace la partid și pe soții Văsioiu pentru a-i implora să preia niște funcții vacante de directori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii