Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu căruţa, la furat de lemne prin oraş

• doi tineri cu vârste de 21, respectiv 19 ani, au încercat, joi, să sustragă, cu o căruţă, câţiva arbori doborâţi de Seroplant, însă au avut ghinion: i-a prins Poliţia Locală şi i-a amendat cu peste 2.000 lei • în aceeaşi zi, agenţii Poliţiei Locale au mai amendat câţiva indivizi: unul era pus pe scandal în zona unui festival ce se desfăşura pe Faleză, alţi doi beau alcool şi ascultau muzică la volum maxim, lângă un bloc de la ANL Brăiliţa

 

Ca să îşi rezolve fără costuri prea mari problema încălzirii pentru la iarnă, doi indivizi cu vârste de 21, respectiv 19 ani, au purces cu o căruţă pe Aleea Amurgului, din cartierul Hipodrom, şi au început să încarce fără nici ezitare trunchiurile şi crengile unor arbori recent doborâţi de Seroplant în zonă. S-a întâmplat joi, 26 iulie, zi cu ghinion, totuşi, pentru cei doi. Aceştia au fost surprinşi asupra faptei de un echipaj  din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila care le-a explicat că nu e bine ce fac, deoarece materialul lemnos respectiv urma să fie ridicat de Seroplant şi oferit, în sezonul rece, ca ajutor de încălzire persoanelor fără posibilităţi materiale. Pentru fapta lor dar şi pentru că au circulat cu un atelaj hipo prin municipiu, tinerii au primit sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.305 lei.

În aceeaşi zi, poliţiştii locali care asigurau ordinea şi liniştea publică pe Esplanadă, acolo unde s-a desfăşurat Festivalul Internaţional de Folclor ”Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării”, l-au sancţionat contravenţional cu suma de 600 lei pe un bărbat în vârstă de 58 de ani care consuma băuturi alcoolice şi profera injurii şi expresii jignitoare la adresa cetăţenilor din jur.

De asemenea, doi bărbaţi care au fost surprinşi consumând alcool şi ascultând muzică la un volum foarte ridicat în zona blocului A14 din cartierul ANL Brăiliţa, au fost amendaţi cu suma totală de 400 lei.
Categorie articol: 

Comentarii