Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu băutura la volan nu este de glumit. Alt şofer în faţa instanţei

un brăilean de 44 de ani, Emil C., a fost prins băut la volanul unui autoturism Ford, la intersecţia Bulevardului Dorobanţilor cu Apollo • el ieşise cu autoturismul de la o staţie Peco • acum, procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului

 

Un bărbat de 44 de ani, care s-a urcat la volanul unui autoturism deşi consumase alcool, a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Potrivit procurorilor, la data de 23 decembrie 2017, în jurul orei 01.00, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului - Biroul Rutier, au oprit în trafic, pe Bulevardul Dorobanţilor, în zona intersecţiei cu str. Apollo, un autoturism marca Ford. A fost identificat conducătorul auto în persoana inculpatului Emil C. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În faţa anchetatorilor, inculpatul a spus că, de fapt, autoturismul său a fost condus anterior de un amic, întrucât lui îi fusese reţinut permisul la Buzău, însă în timp ce se aflau cu maşina la staţia Peco, acesta a plecat. În aceste condiţii, el a fost nevoit să se urce la volan, pentru a scoate maşina de la staţia Peco, numai că i-au ieşit poliţiştii în cale.

Procurorii l-au trimis în faţa instanţei pe brăilean, dosarul ajungând pe rolul Judecătoriei Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii