Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuţitarii de la sate dau mari bătăi de cap Poliţiei Rurale

trei bărbaţi s-au ales cu dosare penale cu după ce au fost prinşi cu arme albe asupra lor, pe care le-au şi folosit pentru ameninţare

 

Trei indivizi au fost fost prinşi cu arme albe asupra lor, în baruri din Bărăganul, Cazasu şi Măxineni. Doi dintre cuţitari chiar i-au fugărit şi ameninţat cu cuţitul pe unii consăteni.

La data de 5 septembrie, ora 22.40, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au fost sesizati, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Bărăganul, cu privire la faptul că pe terasa unui cafe-bar din localitate se afla o persoană ce are asupra sa un cuţit. Poliţiştii l-au identificat pe un localnic de 20 de ani, care avea un cuţit cu maner din plastic, a cărui lamă avea lungimea de 13 cm. Poliţiştii i-au întocmit tânărului dosar penal

Tot în aceeaşi zi, la ora 23.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Cazasu a fost ameninţat şi fugărit de către o  persoană care avea un cuţit. S-au efectuat verificări iar poliţiştii l-au identificat în incinta unui bar din localitate, pe un bărbat de 41 de ani, din Cazasu. Când i-a văzut pe poliţişti, persoana în cauză s-a manifestat violent, fiind imobilizată şi percheziţionată. Pe masa de la bar, unde bărbatul a consumat băuturi alcoolice, s-a găsit un obiect tăietor-înţepător, având o lungime totală de 35 de cm. Individul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi  ameninţare.

Tot marţi, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Măxineni au identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comună, bănuit că, la data de 25 august, în jurul orei 21.00, pe fondul unui conflict spontan, l-a agresionat pe un tânăr de 18 ani, din localitate. Cei doi se aflau în faţa unui cafe-bar din comună.

Atacatorul este cercetat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.
Categorie articol: 

Comentarii