Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuţitar scos cu “mascaţii” din sala de pariuri sportive

duminică, un tânăr brăilean care avea asupra sa un cuţit în lungime de 21 cm a fost luat pe sus de oamenii legii • arma albă se afla în buzunarul interior al hainei

 

Indivizi înarmaţi cu obiecte periculoase, care reprezintă un real pericol, se tot adună în baruri, discoteci şi săli de jocuri, însă poliţiştii le cam dau planurile peste cap. Duminică, un tânăr care avea asupra sa un cuţit nu prea mic, ascuns în buzunar, a fost luat pe sus de “mascaţi”.

Astfel, în cursul zilei şi nopţii de 2 aprilie, poliţişti de investigaţii criminale, de ordine publică şi de la rutieră, împreună cu luptători de la acţiuni speciale, precum şi cei de la Poliţia Însurăţei, au acţionat, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor comise cu violenţă. Pe parcursul acţiunilor, au fost verificate 15 unităţi comerciale, legitimate 181 de persoane şi oprite în trafic 93 de autovehicule. A fost constatată o infracţiune şi 37 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 9.795 lei. Din totalul amenzilor aplicate, 31 au fost date pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi 5 conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială.

Duminică seara, la ora 19.50, poliţişti de siguranţă publică şi pentru acţiuni speciale au depistat în incinta unei societăţi cu profil pariuri sportive, din municipiu, un brăilean de 24 de ani. Acesta deţinea fără drept un cuţit cu lungimea totală de 21 cm. Arma albă a fost găsită de poliţişti în buzunarul interior al hainei, în urma efectuării controlului corporal sumar. Tânărul a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase, conform Codului penal.
Categorie articol: 

Comentarii