Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSM Roman este adversara echipei HC Dunărea în optimile Cupei României

• meciul se va disputa pe data de 15 februarie • partida Gloria Bistriţa – SCM Râmnicu Vâlcea reprezintă derby-ul acestei faze a competiţiei

 

Ieri, la sediul Federaţiei Române de Handbal a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României la handbal feminin. O tragere norocoasă pentru HC Dunărea. Formaţia brăileană va juca în deplasare la ultima clasată din Seria A a Diviziei A la handbal feminin, CSM Roman. O echipă care în acest moment nu are niciun punct acumulat în campionat. Partida CSM Roman – HC Dunărea Brăila este programată pe data de 15 februarie.

În urma tragerii la sorţi, derby-ul optimilor îl reprezintă meciul dintre Gloria Bistriţa şi SCM Rm. Vâlcea. Echipa pregătită de Horaţiu Paşca a reuşit surpriza campionatului. Gloria Bistriţa a câştigat cu 24-19 partida din campionat cu SCM Rm. Vâlcea şi a relansat lupta pentru titlul de campioană a României ediţia 2019-2020. O luptă în care acum şanse reale de a câştiga titlul îl are şi CSM Bucureşti.

O altă partidă echilibrată se va disputa la Bucureşti între Rapid şi SCM Craiova. În celelalte meciuri echipele din Liga Florilor pleacă cu prima şansă la calificarea în faza următoare a competiţiei.

 

Programul meciurilor din optimi:   

Rapid Bucureşti – SCM Craiova

Gloria Bistriţa – SCM Râmnicu Vâlcea

Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău

Ştiinţa Bacău – “U” Cluj

Dinamo Bucureşti – CSM Slatina

Minaur Baia Mare – AHCM Unirea Slobozia

Dacia Mioveni – CSM Bucureşti

CSM Roman – HC Dunărea Brăila
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii