Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSM Focşani a realizat scorul etapei, 6-0, cu Sportul Chiscani

*asta după un meci în care formaţia din Chiscani nu a putut alinia mai mulţi titulari * Sportul rămâne pe locul al 8-lea în Seria a II-a a Ligii a III-a

 

 

 

Conform aşteptărilor, Sportul Chiscani nu a avut nicio şansă în deplasarea de la CSM Focşani. Fără câţiva titulari importanţi precum Andrei Crăciun sau Cristi Pascu, formaţia din Chiscani a fost învinsă cu 6-0 de o adversară care vrea să promoveze la finalul acestui campionat în Liga a II-a.

După un contraatac al gazdelor, Negoiţă (min. 4) a şutat la colţul lung pentru 1-0. Opt minute mai târziu, CSM Focşani şi-a dublat avantajul după un gol marcat cu capul de lemac, după o centrare a lui Juncănaru.

Sportul Chiscani ar fi putut să marcheze în minutul 19 dar Gabriel Ion nu şi-a asumat responsabilitatea de a şuta la poartă deşi era singur cu Apenciucesei, iar apărătorii formaţiei gazdă au înlăturat pericolul. Munteanu (min. 32) şi Gorovei (min. 37) şi-au trecut numele pe lista ratărilor. Cu două minute înainte de finalul primei reprize, Ghenovici a marcat din lovitură de la 11 metri şi a stabilit scorul primelor 45 de minute, 3-0, pentru CSM Focşani.

La cinci minute de la reluare, Tunea a avut un reflex salvator şi a reţinut mingea trimisă cu capul de Lemac.

CSM Focşani a mai înscris de trei ori până la finalul meciului. Taciuc a marcat pentru 4-0 în minutul 70, Jurj as realizat “dubla” în minutele 85 şi 87, iar CSM Focşani a realizat scorul etapei în Seria a II-a a Ligii a III-a, 6-0, în disputa cu Sportul Chiscani.

Cu toate că a pierdut acest meci Sportul Chiscani rămâne pe locul al 8-lea în clasamentul Seriei a II-a.

 

Sportul Chiscani: Tunea – Iordache (min. 77: Dobre), Zăgan, V. Baciu, Sima - M. Pascu (min. 60: Giol), Stroe (min. 60: Dobrin), V. Gheorghe, I. Huţu (min. 60: Vortolomei) - E. Ion, Ciocan.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii